Schatzi92 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ok. oricum n`am io treaba cu razboiul asta care trebuia sa fie doar o competitie normala.
HONEY - GARRONE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Arde Gatuliti torn ceva?ok. oricum n`am io treaba cu razboiul asta care trebuia sa fie doar o competitie normala. pe rr cum mai sta treaba?
Schatzi92 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 pe rr nui cearta mare garro. e cearta si acol dar cu limitele bunului simt.e respect reciproc..dar intreabal mai bine pe loading e locu 1 in top . are peste 150 rr nebunu :)). eu nu mai joc .. is prea multe donatii acol :))
DizzzY Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Salutare la alianta HONEY, bine v-am regasit. Am sa va fac o invitatie muzicala : Radio MTA (Multi Theef Auto) : Infiintat pentru comunitatea MTA, dar disponibil si restul persoanelor de pe LinkmaniaWebsite : http://www.mta-radio.go.ro - click pe Asculta LIVEPentru dedicatii muzicale, aveti sectiunea Dedicatii.Enjoy !P.S. Machiavelli here
LiNU Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Salutare la alianta HONEY, bine v-am regasit. Am sa va fac o invitatie muzicala : Radio MTA (Multi Theef Auto) : Infiintat pentru comunitatea MTA, dar disponibil si restul persoanelor de pe Linkmania Website : http://www.mta-radio.go.ro - click pe Asculta LIVE Pentru dedicatii muzicale, aveti sectiunea Dedicatii. Enjoy ! P.S. Machiavelli here
DizzzY Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ... nu e vb de spam..., am facut o invitatie muzicala si atat. GL in continuare !
LiNU Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ... nu e vb de spam..., am facut o invitatie muzicala si atat.GL in continuare !Baga si o dedicatie pentru LiNU, cu multa :beer: :D
dvL Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Baga si o dedicatie pentru LiNU, cu multa :beer: :DPentur Linu si Ioana aka Rashta :rofl2: , Melodia - " De ce ma minti ? "
-mau- Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pentur Linu si Ioana aka Rashta :rofl2: , Melodia - " De ce ma minti ? " :sef:
gigi_duru Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ma pe stile care mai joaca ? sa si faca naiba si blondu caracter sa stiu care i care :beer: