Schatzi92 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Si closed, o luna.Nu aveti dreptul sa va faceti alt topic. Orice topic HHunterZ va fi inchis + initiatorul suspend 10 zile, in caz de insistenta suspendul evident va urca.n`au putut sta astia cuminti :))
Schatzi92 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 elibereaza tarku mau mai lasa si pe altii sa faca exp acol :)) :banana:p.s am furat pagina iar.. cui platesc ?
SHARK_BITE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 n`au putut sta astia cuminti :))Nu ne intereseaza subiectul...si in plus prezenta ta aici nu e binevenita ,nu mai incercati cu provocari sa zicem ceva de ei ptr ca nu punem botu' la vrajeala ! P@
Schatzi92 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nu ne intereseaza subiectul...si in plus prezenta ta aici nu e binevenita ,nu mai incercati cu provocari sa zicem ceva de ei ptr ca nu punem botu' la vrajeala ! P@Eu zic sa te calmezi. poate ca tu nu ma cunosti da n`am nici o treaba cu provocarile astea de care vorbesti tudaca nu e binevenita prezenta mea sa`mi spuna garro si nu postez aici . :tiphat:
HONEY - GARRONE Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 n`au putut sta astia cuminti :))problema lor. am o rugaminte,nu mai da citate si evita discutiile despre adversari pentru ca si topicul nostru poate fi inchis , mc frumos. :beer:
dracy21 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Arde GatulTe rog frumos sa micsorezi semnatura.