|boom| Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dev, pt simplu fapt ca erai/esti unul care incearca pacea intre cele 2 guilde, chiar trec cu vederea la ce-ai scris aici si in topicul HH, urmatoarea data il inchid. Calmati-va, nu incerc decat sa va impac.Dar primesti un warn, ai 0%, pt asta ti-l voi scoate in 2 saptamani.pentru simplul fapt ca m-a jignit personal, cu directie, intentie, etc. in topicul meu, fara ca eu sa fac vreo referire directa la persoana lui, ar fi trebuit sa actionezi altfel. am zis sa nu ma mai iau de ei ca te ocupi tu de ei, dar vad ca mai bine ma descurc singur. @hai re. am ajuns. din 5 linii la wireless, prind doar una :rofl2:
-mau- Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 pentru simplul fapt ca m-a jignit personal, cu directie, intentie, etc. in topicul meu, fara ca eu sa fac vreo referire directa la persoana lui, ar fi trebuit sa actionezi altfel. am zis sa nu ma mai iau de ei ca te ocupi tu de ei, dar vad ca mai bine ma descurc singur. @hai re. am ajuns. din 5 linii la wireless, prind doar una :rofl2:re mane, nu`ti ajunge una, banuiesc k si aia e furata :crazy:
kROSR Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Morgan Page - Fight For You Sultan [Ned Shepard rmx] [kRs]Over & Out !
MGalyn_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 numai nabi pe aici :blink: :beer: :beer: sara buna :P
MGalyn_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 guild pls ? :Ddaca tii la beutura si ejti prin trecere prin suceava te iau eu in guild =))
l33tsk33t Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 daca tii la beutura si ejti prin trecere prin suceava te iau eu in guild =))prea departe :))
MGalyn_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 prea departe :)) mai faci si pretenti dupa ce iti intinde omu o mana de ajutor off off :P
Legendarr Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 :))) noah acuma e oferta nu mai inkolo gandestete bin:>:))) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: