HONEY - GARRONE Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 n'zaua :Psalut Aline,cauta-ma pe joc,ne gasim noi sa discutam,azi nu ama vut timp prea mult,diverse discutii pe alianta :Dnu. care`i problema ?nu stie,de-aia intreabaSalutariAs vrea sa intru si eu in alianta HONEY.. Nu conteaza in care din guildeMotivul este unul singur .. Ca guilda in care am fost ma tragea mai mult in jos.. decat sa ma ajuteAm mai fost in WestSide .. pana sa faca alianta cu HONEY insa am fost dat afara dupa o problema de familie in urma careia nam mai intrat 1 saptamana in joc ..Sunt MG .. am 2 rr .. Nick:crizze :beer:noroc,vom discuta cu micutzzu si vedem,momentan esti in stand-by sa zicem asa.P.S. cate plangeri am de facut , mi-e o lene..plus discutii legate de "atacuri" ...maine -poimaine sper sa termin cu astea.
l33tsk33t Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu. care`i problema ?nu stie,de-aia intreabaaaaa sunteti impreuna ? :D :>
HONEY - GARRONE Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 aaaa sunteti impreuna ? :D :>nu ,am gagica :D e un prieten de pe rr
Legendarr Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Salz as dori sa intru si eu intr'o G din aliantza voastra daca se poateam jucat si pe 97 d....am avut nik Legendar Astept un rasp:)
Boddom Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Salz as dori sa intru si eu intr'o G din aliantza voastra daca se poateam jucat si pe 97 d....am avut nik Legendar Astept un rasp:)Din cate stiu eu nu se mai fac recrutari :D@Neatza :bananadance2:
Schatzi92 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 garrone nu minti omu :-< mie mi`ai spus ca ma iubesti :|acuma repede ca RR .. batman batman :))
MGalyn_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :crazy: :crazy:@garro daca ai raspunde si la pm tare bine ar fii :)) hai ca poate ne auzim mai pe seara ca acuma plec si eu prin oras un pic