Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Sa fie al 3-lea avertisment HH ... ca deja m-am saturat si eu ... si Hzeroney va fi inchis pentru 4 avertismente cel putin ... in ... 3 saptamani pe care Bunny le-a ignorat ... din bun simt pentru voi ... iar voi, fetelor ... nu aveti nici bun simt sa fiti respectuosi macar cu ei ... si ajungeti sa fiti calcati in picioare de "SHMECHERIA" voastra ZERO ... ca aia-i si hZEROney ... sunteti niste VAISIAMAR ... care nu faceti decat sa infectati pamantul si asfaltul care-l calcati! LASI PE ROMANESTE! Rusine sa va fie ...

@ Boom ... tu esti fetita clasa NUMARUL UNU! Furi nume de guilde si apoi te dai ZMEU ... incercand sa intri si tu intr-o istorie! Da ... ai intrat ... in istoria TERMINATILOR ... alaturi de Prodigy si compania sclavilor MU!

Sa-mi iau suspend, cu demnitate il iau ... ca in fata unor gauri ... nu se merita decat flegma si pumnu! Sunteti demni de titlul "JENANTII DECENIULUI!

SA VA FIE RUSINE! ... copiilasi cu lanterne din `66 ... smecheri de carton fumati demult!

RUN AWAY !! ITS GONNA BLOW !!!

Posted

Hai neatza. Sa incepem :

@bunny , eu m-am potolit de ceva vreme dupa cum se observa,lucrurile merg asa cum mi-am propus,fetele mele sunt mari, au crescut bine si acum se vad rezultatele in joc.

Referitor la fani,nu mai cititi ma topicul nostru si gata.

Fiind initiatorul acestul topic si gm la vremea respectiva ,imi rezerv dreptul de a selecta clientela, deci il rog respectuos pe dev sau ce user are sa nu mai posteze in acest topic.

Posted

Fiind initiatorul acestul topic si gm la vremea respectiva ,imi rezerv dreptul de a selecta clientela, deci il rog respectuos pe dev sau ce user are sa nu mai posteze in acest topic.

fa-ma membru vip la topicul asta plxxx

Posted

Salutari

As vrea sa intru si eu in alianta HONEY.. Nu conteaza in care din guilde

Motivul este unul singur .. Ca guilda in care am fost ma tragea mai mult in jos.. decat sa ma ajute

Am mai fost in WestSide .. pana sa faca alianta cu HONEY insa am fost dat afara dupa o problema de familie in urma careia nam mai intrat 1 saptamana in joc ..

Sunt MG .. am 2 rr .. Nick:crizze

:beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...