bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 clar.De ce aduci numele lor in topicul vostru? Ca sa incepeti iar sa va certati? Mi-am adus aminte de mau^ ca nu vroia sa schimbe semnatura cu un quote cu gunit, + asta quote-urile astea = instiga cearta. Primul avertisment.
LiNU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 De ce aduci numele lor in topicul vostru? Ca sa incepeti iar sa va certati? Mi-am adus aminte de mau^ ca nu vroia sa schimbe semnatura cu un quote cu gunit, + asta quote-urile astea = instiga cearta. Primul avertisment.3 PoH si uitam de "Primul avertisment" :whistle: :D
HONEY - GARRONE Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 nu inteleg bunny,poate a dat sa vada si restul ,cine stie..oricum,banuiesc ca ai dat ca sa impaci si tabara adversa...oricum boom e prost ,da-l in plm ..i-am zis de 15 mii de ori sa nu se mai bage la aia si el nimic...merci dan si mau ,sunteti de treaba..App bunny,pentru ce a citat boom,poti sa le dai al 3-lea avertisment si pa topic. Nimeni nu-i pune pe X si pe Y sa scrie ce le trece prin cap,singuri si-o fac cu mana lor.
Cristi-MG- Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ma fratilor eu chiar nu va inteleg ce e cu atata "rivalitate" ... inteleg in joc sa fie la treaba cu CS-u dar ce treaba aveti in RL unu cu altu ? :| e un joc totusi .. va certati va injurati si la ce ajungeti ? :| nici macar nu ii stiti in rl pe "rivalii nostri" ... sau asa cred :)oricum noi suntem mai buni ca avem CS-u :> nu inteleg ce va impacientati atat :)
HONEY - GARRONE Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 eu nu,altii da :Din fine,nu zic nimic aici ca citesc si altii topicul si invatza de la noi :P rivalitatea s-a format pe parcurs si va ramane.bunny incearca sa aplaneze,nu va reusi dar macar incearca ,pe forum reuseste (stiu ca citesti,nu te umfla in pene :P )
|boom| Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 nu fi trist boom ^_^ o sa mai prinzi un cs si tu.. odata si odata tot revii :D >:):banana:sa speram :DDe ce aduci numele lor in topicul vostru? Ca sa incepeti iar sa va certati? Mi-am adus aminte de mau^ ca nu vroia sa schimbe semnatura cu un quote cu gunit, + asta quote-urile astea = instiga cearta. Primul avertisment.bny am citat acolo doar asa de fenta, sa vada toata lumea ce aberatii si ce comentarii puerile au omuletii in ei. nu am jignit pe nimeni. daca n-ai observat, ei au fost cei care ne-au jignit la greu. raspunsul meu a fost "clar". daca le raspundeam in aceeasi maniera, mai ziceam, dar asa nu e fondat deloc avertismentul primit. daca ei nu ne jigneau eu nu mai aveam ce cita. corect?@hai reapp de avertisment. astia ne fac ponei, jegosi, dobitoci, prosti, fraieri, noliferi, se iau de prietenele noastre, de sotii, de felul cum aratam, si noi ca dam un quote la ce spun ei in topicul lor, ne luam avertisment? amuzant totusi :)
HONEY - GARRONE Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 np,s-a inventat sectiunea plangeri dane,sau pm-ul catre moderatori.
|boom| Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 np,s-a inventat sectiunea plangeri dane,sau pm-ul catre moderatori.stii clar ca n-am timp sa ma mai tiganesc pe la plangeri sau pe pm-uri. hai ca am plecat. va las amintire un avertisment dat pe nedrept si un bk aproape full. mult succes la CS-uri :D:tiphat:
Guest SadiSadi96 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 stii clar ca n-am timp sa ma mai tiganesc pe la plangeri sau pe pm-uri. hai ca am plecat. va las amintire un avertisment dat pe nedrept si un bk aproape full. mult succes la CS-uri :D:tiphat:bft nab =((
LiNU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 stii clar ca n-am timp sa ma mai tiganesc pe la plangeri sau pe pm-uri. hai ca am plecat. va las amintire un avertisment dat pe nedrept si un bk aproape full. mult succes la CS-uri :D:tiphat:Cius :beer:
tranced Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://img137.imageshack.us/img137/113/screen020602570032.jpg :>
LiNU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://img137.imageshack.us/img137/113/screen020602570032.jpg :>Ni la el, dsafkjngvawlkjqkjehwte
dev Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu inteleg bunny,poate a dat sa vada si restul ,cine stie..oricum,banuiesc ca ai dat ca sa impaci si tabara adversa...oricum boom e prost ,da-l in plm ..i-am zis de 15 mii de ori sa nu se mai bage la aia si el nimic...merci dan si mau ,sunteti de treaba..App bunny,pentru ce a citat boom,poti sa le dai al 3-lea avertisment si pa topic. Nimeni nu-i pune pe X si pe Y sa scrie ce le trece prin cap,singuri si-o fac cu mana lor.Sa fie al 3-lea avertisment HH ... ca deja m-am saturat si eu ... si Hzeroney va fi inchis pentru 4 avertismente cel putin ... in ... 3 saptamani pe care Bunny le-a ignorat ... din bun simt pentru voi ... iar voi, fetelor ... nu aveti nici bun simt sa fiti respectuosi macar cu ei ... si ajungeti sa fiti calcati in picioare de "SHMECHERIA" voastra ZERO ... ca aia-i si hZEROney ... sunteti niste VAISIAMAR ... care nu faceti decat sa infectati pamantul si asfaltul care-l calcati! LASI PE ROMANESTE! Rusine sa va fie ... @ Boom ... tu esti fetita clasa NUMARUL UNU! Furi nume de guilde si apoi te dai ZMEU ... incercand sa intri si tu intr-o istorie! Da ... ai intrat ... in istoria TERMINATILOR ... alaturi de Prodigy si compania sclavilor MU!Sa-mi iau suspend, cu demnitate il iau ... ca in fata unor gauri ... nu se merita decat flegma si pumnu! Sunteti demni de titlul "JENANTII DECENIULUI!SA VA FIE RUSINE! ... copiilasi cu lanterne din `66 ... smecheri de carton fumati demult!
|boom| Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 @sa mai zic..? sa nu mai zic..? neah.. nu merita osteneala :D @hai re. gata bagaju :Dmy page :D cel mai amuzant mi se pare ca este amenintat bunny prin alte thread-uri :)
LiNU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ntz si bye :Dbft cuc, ai grije la fumei peacolo :beer:
bunny Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Sa fie al 3-lea avertisment HH ... ca deja m-am saturat si eu ... si Hzeroney va fi inchis pentru 4 avertismente cel putin ... in ... 3 saptamani pe care Bunny le-a ignorat ... din bun simt pentru voi ... iar voi, fetelor ... nu aveti nici bun simt sa fiti respectuosi macar cu ei ... si ajungeti sa fiti calcati in picioare de "SHMECHERIA" voastra ZERO ... ca aia-i si hZEROney ... sunteti niste VAISIAMAR ... care nu faceti decat sa infectati pamantul si asfaltul care-l calcati! LASI PE ROMANESTE! Rusine sa va fie ... @ Boom ... tu esti fetita clasa NUMARUL UNU! Furi nume de guilde si apoi te dai ZMEU ... incercand sa intri si tu intr-o istorie! Da ... ai intrat ... in istoria TERMINATILOR ... alaturi de Prodigy si compania sclavilor MU!Sa-mi iau suspend, cu demnitate il iau ... ca in fata unor gauri ... nu se merita decat flegma si pumnu! Sunteti demni de titlul "JENANTII DECENIULUI!SA VA FIE RUSINE! ... copiilasi cu lanterne din `66 ... smecheri de carton fumati demult!Dev, pt simplu fapt ca erai/esti unul care incearca pacea intre cele 2 guilde, chiar trec cu vederea la ce-ai scris aici si in topicul HH, urmatoarea data il inchid. Calmati-va, nu incerc decat sa va impac.Dar primesti un warn, ai 0%, pt asta ti-l voi scoate in 2 saptamani.