Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

pt ce 10zile ss :blink: , nu e cu continut obscen #-o

Te-am rugat s-o scoti, cu alte cuvinte te-am avertizat, nu esti primul pe care il avertizez s-o faca. Spre exemplu sadi/boom au avut la fel, semnaturi de genul, au inteles si le-au scos. Dar daca tu doresti sa faci exact contrariu la ce te rog eu atunci chiar n-am de ales.

Posted

Te-am rugat s-o scoti, cu alte cuvinte te-am avertizat, nu esti primul pe care il avertizez s-o faca. Spre exemplu sadi/boom au avut la fel, semnaturi de genul, au inteles si le-au scos. Dar daca tu doresti sa faci exact contrariu la ce te rog eu atunci chiar n-am de ales.

am citit din nou regulamentul forumului pt a vedea care regula o incalca semnatura mea...nu am gasit niciuna. In fine n`am de ales, 10zile trec rpd, insa dupa cele 10zile sper k imi pot folosi semnatura fara sa iau ss :tiphat:

Posted

am citit din nou regulamentul forumului pt a vedea care regula o incalca semnatura mea...nu am gasit niciuna. In fine n`am de ales, 10zile trec rpd, insa dupa cele 10zile sper k imi pot folosi semnatura fara sa iau ss :tiphat:

Nu o vei folosi ca ti se va scoate, o pui iarasi, primesti iar suspend. Intelege ca atragi cearta si cu ocazia asta o sa primiti topic closed. De fapt, ce naiba stau sa trag de voi sa nu va dau closed, fa ce vrei, eu nu te mai trag de maneca. Dar sa nu te vad ca ma vei trage tu pe mine de maneca daca eu va dau closed la topic.

Posted

Eu nu zic ca n-ai partea ta de dreptate, dar stii bine ca nu e in totalitate. Guilda e "furata", nu conceputa de tine ca sa zic asa. Initial regula impusa de mine se potriveste perfect si ar trebui sa inchid acel topic la cererea ta. (tu fiind gm-ul guildei), dar nu fac asta din motive morale, reale.

Topicul nu e facut de tine, minicomunitatea lor nu te include si pe tine. Daca era facut de tine, erai implicat in membership-ul lor, era o treaba, dar asa fiind "preluata" printr-o neatentie a lor, stii bine ca nu pot face asta. Nu ma prosti, dan.

Te rog sa nu mai postezi la ei in topic (doar pentru ca e o litera schimbata nu inseamna ca o detii (moral)), te-am avertizat acolo ca daca o mai faci, o sa-ti dau suspend. Incearca sa nu le mai dai satisfactia de se mai lua de tine/voi. Da-le guilda si arata-le ca poti mai mult de-atat.

nu incerc sa prostesc pe nimeni. nu exista moralitate intr-un joc in plm. deja o dam in real life dreq. ce tot ne invartim in jurul cozii? au guilda HHunterS, sa-si faca topic nou sau sa-si schimbe numele topicului deja existent. nu conteaza cum am obtinut guilda HHunterZ. cand i-au furat guilda lu bonito nu s-a facut atata tam-tam pe tema aia. de ce ar fi HH mai presus? chiar nu inteleg.

daca le dau guilda le-o dau ca vreau eu si ca m-am plictisit de ea, nu ca sa demonstrez ceva cuiva anume. e un joc dreq.

so.. daca mai vad vreun reply la ei cu tenta de scandal, o sa-mi fac topicul meu la guilds cu numele HHunterZ si o sa-mi cer drepturile asupra guildei care o detin in game. le-am cerut de mai multe ori sa inceteze. daca nu o fac ei, pot fi si eu nesimtit. :)

La Multi Ani,Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!Numai sanatate si femei multe !!

merci coisane :D

LMA boomey :D :beer: :beer: :happybirthday:

merci merci :P

@pentru ai nostri: nu mai cautati scandal ca nu se merita sa va bateti tastatura de pomana.

Guest SadiSadi96
Posted

:bananadance2:

La multi ani Daniel :beer:

Posted

Nu o vei folosi ca ti se va scoate, o pui iarasi, primesti iar suspend. Intelege ca atragi cearta si cu ocazia asta o sa primiti topic closed. De fapt, ce naiba stau sa trag de voi sa nu va dau closed, fa ce vrei, eu nu te mai trag de maneca. Dar sa nu te vad ca ma vei trage tu pe mine de maneca daca eu va dau closed la topic.

nu inteleg dc esti u asa iritat pt k eu imi pun la semnatura un citat al unui player din HHS

Posted

nu inteleg dc esti u asa iritat pt k eu imi pun la semnatura un citat al unui player din HHS

Nu sunt iritat, dar in momentul cand tu pui la semnatura un reply ce denota ca il iei peste picior, apoi va veni aici si va incepe iarasi scandalul, si ghici cui ii voi acorda avertisment? Poate n-ai observat dar eu chiar ma rog de voi sa nu va dau primul avertisment. A doua oara nu va mai fi asa (exact ca celor din hh).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...