bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 pt ce 10zile ss :blink: , nu e cu continut obscen #-oTe-am rugat s-o scoti, cu alte cuvinte te-am avertizat, nu esti primul pe care il avertizez s-o faca. Spre exemplu sadi/boom au avut la fel, semnaturi de genul, au inteles si le-au scos. Dar daca tu doresti sa faci exact contrariu la ce te rog eu atunci chiar n-am de ales.
0ldSun Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 La Multi Ani,Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!Numai sanatate si femei multe !!
-mau- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Te-am rugat s-o scoti, cu alte cuvinte te-am avertizat, nu esti primul pe care il avertizez s-o faca. Spre exemplu sadi/boom au avut la fel, semnaturi de genul, au inteles si le-au scos. Dar daca tu doresti sa faci exact contrariu la ce te rog eu atunci chiar n-am de ales.am citit din nou regulamentul forumului pt a vedea care regula o incalca semnatura mea...nu am gasit niciuna. In fine n`am de ales, 10zile trec rpd, insa dupa cele 10zile sper k imi pot folosi semnatura fara sa iau ss :tiphat:
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 mau mi-ai furat quote ul . damn be youuuuu !! :despair:
-mau- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 mau mi-ai furat quote ul . damn be youuuuu !! :despair:te`am scapat de 10zile de ss
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :)) eu l-am quotat prima data...tu ai pus la semnatura...si se stie ca bunny imi da warn si asa :)) din prietenie ;)
bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 am citit din nou regulamentul forumului pt a vedea care regula o incalca semnatura mea...nu am gasit niciuna. In fine n`am de ales, 10zile trec rpd, insa dupa cele 10zile sper k imi pot folosi semnatura fara sa iau ss :tiphat:Nu o vei folosi ca ti se va scoate, o pui iarasi, primesti iar suspend. Intelege ca atragi cearta si cu ocazia asta o sa primiti topic closed. De fapt, ce naiba stau sa trag de voi sa nu va dau closed, fa ce vrei, eu nu te mai trag de maneca. Dar sa nu te vad ca ma vei trage tu pe mine de maneca daca eu va dau closed la topic.
cavaleru_luminii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 baieti , ca sa nu luam topic closed si sa pierdem 1368 de pagini , propun sa faceti o guilda mai amarata si sa i facem topic pe forum si sa spammam acolo ;)
|boom| Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Eu nu zic ca n-ai partea ta de dreptate, dar stii bine ca nu e in totalitate. Guilda e "furata", nu conceputa de tine ca sa zic asa. Initial regula impusa de mine se potriveste perfect si ar trebui sa inchid acel topic la cererea ta. (tu fiind gm-ul guildei), dar nu fac asta din motive morale, reale. Topicul nu e facut de tine, minicomunitatea lor nu te include si pe tine. Daca era facut de tine, erai implicat in membership-ul lor, era o treaba, dar asa fiind "preluata" printr-o neatentie a lor, stii bine ca nu pot face asta. Nu ma prosti, dan. Te rog sa nu mai postezi la ei in topic (doar pentru ca e o litera schimbata nu inseamna ca o detii (moral)), te-am avertizat acolo ca daca o mai faci, o sa-ti dau suspend. Incearca sa nu le mai dai satisfactia de se mai lua de tine/voi. Da-le guilda si arata-le ca poti mai mult de-atat. nu incerc sa prostesc pe nimeni. nu exista moralitate intr-un joc in plm. deja o dam in real life dreq. ce tot ne invartim in jurul cozii? au guilda HHunterS, sa-si faca topic nou sau sa-si schimbe numele topicului deja existent. nu conteaza cum am obtinut guilda HHunterZ. cand i-au furat guilda lu bonito nu s-a facut atata tam-tam pe tema aia. de ce ar fi HH mai presus? chiar nu inteleg. daca le dau guilda le-o dau ca vreau eu si ca m-am plictisit de ea, nu ca sa demonstrez ceva cuiva anume. e un joc dreq. so.. daca mai vad vreun reply la ei cu tenta de scandal, o sa-mi fac topicul meu la guilds cu numele HHunterZ si o sa-mi cer drepturile asupra guildei care o detin in game. le-am cerut de mai multe ori sa inceteze. daca nu o fac ei, pot fi si eu nesimtit. :) La Multi Ani,Daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!Numai sanatate si femei multe !! merci coisane :D LMA boomey :D :beer: :beer: merci merci :P @pentru ai nostri: nu mai cautati scandal ca nu se merita sa va bateti tastatura de pomana.
Guest SadiSadi96 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :bananadance2: La multi ani Daniel :beer:
-mau- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nu o vei folosi ca ti se va scoate, o pui iarasi, primesti iar suspend. Intelege ca atragi cearta si cu ocazia asta o sa primiti topic closed. De fapt, ce naiba stau sa trag de voi sa nu va dau closed, fa ce vrei, eu nu te mai trag de maneca. Dar sa nu te vad ca ma vei trage tu pe mine de maneca daca eu va dau closed la topic.nu inteleg dc esti u asa iritat pt k eu imi pun la semnatura un citat al unui player din HHS
bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 nu inteleg dc esti u asa iritat pt k eu imi pun la semnatura un citat al unui player din HHSNu sunt iritat, dar in momentul cand tu pui la semnatura un reply ce denota ca il iei peste picior, apoi va veni aici si va incepe iarasi scandalul, si ghici cui ii voi acorda avertisment? Poate n-ai observat dar eu chiar ma rog de voi sa nu va dau primul avertisment. A doua oara nu va mai fi asa (exact ca celor din hh).
Schatzi92 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 La multi ani Sadi :D :beer: :beer: :beer:1st :))