Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Primul avertisment. La al 3-lea topic closed. Chiar nu mai stau sa ma rog de voi sa incetati, ce dracu, oameni suntem.

boom, nu mai posta, asta daca nu vreti si cei din honey un prim avertisment.

ti-am dat quote aici ca stiu ca citesti si topicul asta.

daca stau bine si ma uit peste regulament,

Deoarece suntem la inceput, avem cateva lucruri de spus. Dorim ca sectiunea Guilds sa nu mai fie doar un loc de spam, in orice topic anume. Topicul sa reprezinte guilda si viceversa. Topicul unei guilde va fi inchis in urmatoarele conditii:

- Mai exista inca un topic pentru aceeasi guilda.

- Nu mai exista guilda in joc.

- Membrii\userii guildei fac referire la staff-ul linkmania in mod negativ, in plus de asta vor fii si sanctionati, conform regulamentului de catre un moderator.

Topicul unei guilde se va redeschide, evident, daca guilda se va reface, si va fii si prospera si de lunga durata.

so.. fiind proprietarul de drept al guildei, am dreptul sa postez in topicul guildei HHunterZ. daca baietii vor sa nu mai postez acolo, sa-si schimbe numele la topic. nu? conform regulamentului daca o guilda nu exista in game, nu are de ce sa aiba topic pe forum. eu unu nu vreau sa-mi fac topic la guilda HHunterZ. :)

nu stiu daca ai observat, dar m-am autosesizat in topicul lor DOAR cand aparea un reply cu tenta de scandal la adresa mea, a aliantei sau a membrilor din alianta honey.

La multi ani daneeeeeeeeeeee :hug: , sa ma vezi pe mine si pe bogdan cu sora-ta de ziua taaaaaaaaaaaaaa :wub:

merci merci :D ti-ai dori sa stai cu soramea nebunule :rofl2:

ataaaaat :D La multi ani Dane :beer:

hai merci. same shit si tie :D

Posted

Buna

sunt LoReeNa as vrea sa intru in alianta voastra jok mu de 2 ani linkmania de 2 zile as vrea un raspuns daca se poate

trebuie sa te prezinti la birou cu buletinul si certificatul de deces.

Posted

:rofl2: hh sunt cei mai tari :rofl2:

si deci daca in alt topic posteaza ceva user facut azi si injura tot staff-ul linkmania le dai si lor avertisment ?

noi nu avem nici o legatura cu cristal, daca suntem in aceeasi alianta nu inseamna ca il suportam

Posted

ti-am dat quote aici ca stiu ca citesti si topicul asta.

daca stau bine si ma uit peste regulament,

so.. fiind proprietarul de drept al guildei, am dreptul sa postez in topicul guildei HHunterZ. daca baietii vor sa nu mai postez acolo, sa-si schimbe numele la topic. nu? conform regulamentului daca o guilda nu exista in game, nu are de ce sa aiba topic pe forum. eu unu nu vreau sa-mi fac topic la guilda HHunterZ. :)

nu stiu daca ai observat, dar m-am autosesizat in topicul lor DOAR cand aparea un reply cu tenta de scandal la adresa mea, a aliantei sau a membrilor din alianta honey.

Eu nu zic ca n-ai partea ta de dreptate, dar stii bine ca nu e in totalitate. Guilda e "furata", nu conceputa de tine ca sa zic asa. Initial regula impusa de mine se potriveste perfect si ar trebui sa inchid acel topic la cererea ta. (tu fiind gm-ul guildei), dar nu fac asta din motive morale, reale.

Topicul nu e facut de tine, minicomunitatea lor nu te include si pe tine. Daca era facut de tine, erai implicat in membership-ul lor, era o treaba, dar asa fiind "preluata" printr-o neatentie a lor, stii bine ca nu pot face asta. Nu ma prosti, dan.

Te rog sa nu mai postezi la ei in topic (doar pentru ca e o litera schimbata nu inseamna ca o detii (moral)), te-am avertizat acolo ca daca o mai faci, o sa-ti dau suspend. Incearca sa nu le mai dai satisfactia de se mai lua de tine/voi. Da-le guilda si arata-le ca poti mai mult de-atat.

Posted

:rofl2: hh sunt cei mai tari :rofl2:

Fortezi nota, la a doua chestie de genul nu mai spun nimic, va dau direct avertisment. Nu mai invocati NICK-urile/numele guildelor voastre inamice in sens negativ.

Posted

Semnatura te rog, scoate-o. Tocmai prin asa ceva atrageti cearta. Treaba voastra, nu va mai zic de multe ori.

e prea frumoasa k sa o scot, ramane asa :beer:

Posted

Foarte bine, suspend 10 zile.

Hai ca incet incet primiti primul avertisment.

pt ce 10zile ss :blink: , nu e cu continut obscen #-o

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Foarte bine, suspend 10 zile.

Hai ca incet incet primiti primul avertisment.

Wabbit scoate si tu semnatura. Sti bine ca eu sunt Lucifer....

WTF, I'm the only fallen angel duuudeee :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...