HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mau,esti prost..te bagi ca musca in lapte la plangeri si deviezi de la subiect. ce sloboz mai cauti sa discuti acolo cand pozele sunt clare si vorbesc de la sine..astia de frica sa nu-si ia suspend o dau in diverse ,iar tu fraier le canti in struna.. nu te mai baga dreaq...ma vezi pe mine ca postez acolo ??in afara de tine ai vzt ca a mai postat cineva de la noi,dar nu domne,sa fii tu zmeu.lasa-i dreaq sa planga acum,nu mai fii fraier.TsuXing ala tremura ca are avertisment deja si e gata-gata sa si-o fure,Glamour ala e clar ca si-o fura, ala cu matasea si-o fura,iar tu ce cauti ??Banuiesc ca nici nu citesti topicul aliantei,"e" mai interesante plangerile alea.
HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 da da, mai bine facem spam aicida daaaaaaa, de ziua cui ? :))nu mai beau cola :Pbineee,ce mai bei in ultima vreme ?
dackk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hai noroc si-n seara asta. Am mai luat un examen :beer: :beer: :beer:
l33tsk33t Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 da daaaaaaa, de ziua cui ? :))bineee,ce mai bei in ultima vreme ?a mea, a cui dreq oare
Guest patty Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 bineee,ce mai bei in ultima vreme ?doar ce`i natural :D Hai noroc si-n seara asta. Am mai luat un examen :beer: :beer: :beer::kiss:Dackk,te pupa patty :kiss:
HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hai noroc si-n seara asta. Am mai luat un examen :beer: :beer: :beer:oleeeeeee a mea, a cui dreq oareataaatdoar ce`i natural :D :kiss:Dackk,te pupa patty :kiss:mai princess,toate ca toate ,dar la mine nimic nimic ? :crybaby:
Guest patty Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mai princess,toate ca toate ,dar la mine nimic nimic ? :crybaby:ba da :D doar ca,cu el m`am cam obisnuit deja :Puite si pt tine : :kiss:
dackk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 :kiss:Dackk,te pupa patty :kiss:Patty, te pupa dackk :kiss: