Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Sadi, ia o :beer: sa te linistesti, pastreaza sticla/halba :P

sau da o bere dupa ceafa :>

Nu conteaza platesc eu amenda :D

pun si eu,la banii mei imi permit

si noi p langa tine :D

sau in tine (aluzie la Sadi ,nu la tine princess :P )

du-te dreq de Don Quijote, Don Juan, sau idolu femeilor care esti :rofl2: :rofl2:

@OT: e naspa sa n-ai prieteni/prietene... mai naspa de cei care cauta anturaj si sunt respinsi (asta ca veni vorba de prieteni)

a uitat ma ,la cat femei are devilos ,il inteleg . la mai multeeeeeee (daca faci fatza fraiere)

hai si cu asta :tiphat:

oooleeeeeeee

@in sfarsit home ,hihihihihi :bananadance2:

@@ce ma,iar respingeti urangutanii ?

Posted

Mda , iar cauta anturaj cu mine Lancelot , Bai Lancelot , u nu intelegi ca nu ai ce cauta in anturajul nostru ? Incearca sa iei si u viata in piept si sa nu mai traiesti (pe)in forumul asta.

@ :bananadance2:

ok bai Sadi si anturajul "nostru". Cauta-ma de pe alt user ..sau invata sa te adresezi cum trebuie unui moderator. Suspendul de pe celalat user il ai pentru ca incerci din nou ( impreuna cu dstille) sa faci valuri pe aici.

Pa

Bai asta incearca sa ma ocolesti ca ma deranjeaza prezenta ta,daca chiar ai ceva probleme cu mine te pot invita oricand la o cafea amara sau dulce. , cat despre usere pot face fara numar spre dezamagirea ta :nanana: asqa ca ofticate pana iti dau eu repaus.

Posted

Sadi,da-l in sangue pe ala care cauta seama pe aici.

Imi doresc din suflet sa ma vad cu el , simt o atractie fatala esti nebun :violent:

:bananadance2:

ai sa ramai constant fara usere..si asa torturezi limba romana destul pe forumul asta de prea mult timp

Ps nu-ti dorii lucruri care te depasesc ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...