HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sadi, ia o :beer: sa te linistesti, pastreaza sticla/halba :Psau da o bere dupa ceafa :> Nu conteaza platesc eu amenda :Dpun si eu,la banii mei imi permit si noi p langa tine :Dsau in tine (aluzie la Sadi ,nu la tine princess :P )du-te dreq de Don Quijote, Don Juan, sau idolu femeilor care esti :rofl2: :rofl2: @OT: e naspa sa n-ai prieteni/prietene... mai naspa de cei care cauta anturaj si sunt respinsi (asta ca veni vorba de prieteni)a uitat ma ,la cat femei are devilos ,il inteleg . la mai multeeeeeee (daca faci fatza fraiere)hai si cu asta :tiphat: oooleeeeeeee @in sfarsit home ,hihihihihi :bananadance2: @@ce ma,iar respingeti urangutanii ?
Xavi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Mda , iar cauta anturaj cu mine Lancelot , Bai Lancelot , u nu intelegi ca nu ai ce cauta in anturajul nostru ? Incearca sa iei si u viata in piept si sa nu mai traiesti (pe)in forumul asta. @ :bananadance2:ok bai Sadi si anturajul "nostru". Cauta-ma de pe alt user ..sau invata sa te adresezi cum trebuie unui moderator. Suspendul de pe celalat user il ai pentru ca incerci din nou ( impreuna cu dstille) sa faci valuri pe aici.PaBai asta incearca sa ma ocolesti ca ma deranjeaza prezenta ta,daca chiar ai ceva probleme cu mine te pot invita oricand la o cafea amara sau dulce. , cat despre usere pot face fara numar spre dezamagirea ta :nanana: asqa ca ofticate pana iti dau eu repaus.
HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sadi,da-l in sangue pe ala care cauta seama pe aici.
HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Salut .vanatoare fraireeee,vanatoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...cont blocaaat hihihiihihihihi =))Adica prostul ala vine la tine in tarc si tot tu il vanzezi :rofl2:
l33tsk33t Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 vanatoare fraireeee,vanatoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...cont blocaaat hihihiihihihihi =)) :-?
Xavi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sadi,da-l in sangue pe ala care cauta seama pe aici.Imi doresc din suflet sa ma vad cu el , simt o atractie fatala esti nebun :violent: :bananadance2:ai sa ramai constant fara usere..si asa torturezi limba romana destul pe forumul asta de prea mult timpPs nu-ti dorii lucruri care te depasesc ;)
HONEY - GARRONE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Imi doresc din suflet sa ma vad cu el , simt o atractie fatala esti nebun :violent: :bananadance2:esti lesbi ? =))