HONEY - GARRONE Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :crazy: :bananadance2: :nanana:ba,cum de esti treaz la ora asta ? :D
bunny Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ce sa facem mai alexey? Continuam traditia, cand vad asemenea posturi cum le face jafar, care mai ieri era cu mine in ally si nu avea nicio pb si care acum cateva zile imi dadea pm ca se rezolva pb cu guilda (asta daca e el obi-wan, daca nu, scuzele mele. Oricum, am vazut ca pe linkmania daca esti pe charul de joc poti sa te comporti cum vrei, pt ca nu este aceeasi persoana cu adminul... right ;) ) iar acum face acelasi misto slab caracteristic poneyului. Mai imi zice si tsuling pe un anumit forum, vad aici ca inca nu, dar e doar inceputul ;)@lord, virgin nu mai sunt, am pierdut-o cu anume mama ta, dar n-ai de unde sa sti, a fost o aventura de-o noapte :(vezi-ti tu de bac sau ce ai pe acolo si lasa-ma.@adminul care s-a miscat asa rpde cu ss-ul ( bv, la noi stam si 1-2 zile sa-l taxeze pe boom) vezi ca nu i-ai dat ss lui miau^ :>Cum poti sa afirmi ca nu mai esti virgin ? Cine s-ar culca cu un monstru ca tine ? Frate tu esti o greseala genetica , de ce nu te sinucizi ?P.S : nu e mau , dStile suntTsu, permanent, continua si-ti dau permanent pe toate conturile.Miau!, 10 zile. (le: are 30 de la tyrexel, nu mai e nevoie)
Guest legionarul Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :bananadance2: ba,cum de esti treaz la ora asta ? :D is zeus_alin mia dat ss pe contul celalat pt spam :)) hai cu rr ul :bananadance2:
Guest -Jafar- Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Smecher jafar asta. Parca trb sa primesc un pm de la tine prin joc referitor la 2 guilde? Nu a mai venit, mai astept?P.S. vad ca si tu, ca restu poneyul imi spui TsuLing, pot sa te intreb unde ma lingi? In cur nu cred ca mai poti ca e boom pe felie, se bate cu sadi. Mai ai loc mai jos de cur, daca tot poftesti ;)30 zileDragul meu TsuLing, nu inteleg de ce te superi? Nu asa te cheama? Eu asa vad pe acest user. Cat despre restul de remarci scoase din (pre)putul gandirii nu voi comenta pentru ca spre marele meu noroc mama mea m-a inregistrat cu mai multa minte decat anumiti membrii de pe acest forum care gandesc cu partea unde mi se sugera sa-i pup.Cat despre problemele tale cu Obi-Wan, exista PM si i te poti adresa linistit. Poate totusi daca te-ai comporta ca un om normal si pe forum (in joc nu mi-ai lasat impresia de aer de superioritate falsa pe care o ai pe forum), poate ai primi raspunsuri mai des si de la ceialalti useri.In rest, tu sa fii sanatos :)Acel user nu este al lui Tsu Xing :) este al lui Garrone
Legionar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :bananadance2: ba,cum de esti treaz la ora asta ? :DE duminica ma , dorm de ieri de la 12 dupa amiaza si acum m-am trezit :D
Guest patty Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 E duminica ma , dorm de ieri de la 12 dupa amiaza si acum m-am trezit :De luni :P sau nu :-??
mau Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 e luni :P sau nu :-??duminica si la mn, no school :dance:
unu a dracu' Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Salut...ce mai faceti? :beer:bine sanatosi. tu pe unde mai umbli? te-ai saturat de celalalt server de mai dai pe aici? :))
Guest Angel_ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bine sanatosi. tu pe unde mai umbli? te-ai saturat de celalalt server de mai dai pe aici? :))Am jucat s4...da am intrat azi pe aici sa salut lumea...si sa vad ce mai faceti...am auzit ca sunteti scandalagii :rofl2: