Guest -Jafar- Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Recrutari se fac? Name:WhiteBKClass:BKExperienta:Aproape un anLvl:340(3) :beer: :bananadance2:Experienta de 1 an si totusi vroiai sa ma postezi ieri pentru ca dadeam cu lantu in tarcu de BK? :))@all :beer:
LiNU Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Recrutari se fac? Name:WhiteBKClass:BKExperienta:Aproape un anLvl:340(3) :beer: :bananadance2:si HH`u ? :blink:
Guest -Jafar- Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 si HH`u ? :blink:Care din ele ca-s doua =))
io2009 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Experienta de 1 an si totusi vroiai sa ma postezi ieri pentru ca dadeam cu lantu in tarcu de BK? :))@all :beer:ieri nici nam jucat pe bk cam avut ban pt pk pe spot :beer:si HH`u ? :blink:cei cu HH?
Guest Tsu^_^pui Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Care din ele ca-s doua =))Smecher jafar asta. Parca trb sa primesc un pm de la tine prin joc referitor la 2 guilde? Nu a mai venit, mai astept?P.S. vad ca si tu, ca restu poneyul imi spui TsuLing, pot sa te intreb unde ma lingi? In cur nu cred ca mai poti ca e boom pe felie, se bate cu sadi. Mai ai loc mai jos de cur, daca tot poftesti ;)30 zile
Miau! Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Smecher jafar asta. Parca trb sa primesc un pm de la tine prin joc referitor la 2 guilde? Nu a mai venit, mai astept?P.S. vad ca si tu, ca restu poneyul imi spui TsuLing, pot sa te intreb unde ma lingi? In cur nu cred ca mai poti ca e boom pe felie, se bate cu sadi. Mai ai loc mai jos de cur, daca tot poftesti ;)virgin ? Continua sa fi fraier ca o faci bine :hug:
tranced Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Smecher jafar asta. Parca trb sa primesc un pm de la tine prin joc referitor la 2 guilde? Nu a mai venit, mai astept?P.S. vad ca si tu, ca restu poneyul imi spui TsuLing, pot sa te intreb unde ma lingi? In cur nu cred ca mai poti ca e boom pe felie, se bate cu sadi. Mai ai loc mai jos de cur, daca tot poftesti ;)parca era vorba sa o lasam cu totii mai moale vis-a-vis de posturile astea flamese pare ca vrei sa duci traditia mai departe
dev Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Poate ma trezesc si eu cu un suspend doar ca-mi spun parerea vis-a-vis de toata "catastrofa" asta ...Oameni buni ... nu incepeti si voi cu jigniri inutile sau cu "expresii" de doctorat ... ca pana una alta: CEEA CE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE , nu vi se pare logic? Tot timpul a-ti cautat sa fiti in centrul atentiei ... si poftim urmarile. Razboi verbal cat incape ... si pe langa toate cele ... jigniti moderatorii care sunt din partea guildei HHunterZ si a aliantei ... [scriu HHunterZ ... ca am fost si o sa ramanem HHunterZ] ... prin a incepe sa urlati ca face pe ZEUL si doar pe voi va linseaza! Stati linistiti ... ca daca am fi si noi la fel ca si voi ... am lua-o peste ochi! Ce doresc si eu sa scot la capat ... de ce trebuie sa fie cativa printre voi care cauta scandalurile cu aruncatorul de flacari? Toti suntem oameni ... stiu 100% ca 80% din membrii guildei/aliantei Honey ... imi va zice ca-s tampit pentru postul asta ... si inca 15% ... imi va cere suspend ... 4% ... nu va zice nimic si un 1% ... poate mi-ar zice ca am dreptate!Spor la posturi/gaming ... si toate cele bune!Cu stima si respect, dev.
Tsu4 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ce sa facem mai alexey? Continuam traditia, cand vad asemenea posturi cum le face jafar, care mai ieri era cu mine in ally si nu avea nicio pb si care acum cateva zile imi dadea pm ca se rezolva pb cu guilda (asta daca e el obi-wan, daca nu, scuzele mele. Oricum, am vazut ca pe linkmania daca esti pe charul de joc poti sa te comporti cum vrei, pt ca nu este aceeasi persoana cu adminul... right ;) ) iar acum face acelasi misto slab caracteristic poneyului. Mai imi zice si tsuling pe un anumit forum, vad aici ca inca nu, dar e doar inceputul ;)@lord, virgin nu mai sunt, am pierdut-o cu anume mama ta, dar n-ai de unde sa sti, a fost o aventura de-o noapte :(vezi-ti tu de bac sau ce ai pe acolo si lasa-ma.@adminul care s-a miscat asa rpde cu ss-ul ( bv, la noi stam si 1-2 zile sa-l taxeze pe boom) vezi ca nu i-ai dat ss lui miau^ :>
Miau! Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 @lord, virgin nu mai sunt, am pierdut-o cu anume mama ta, dar n-ai de unde sa sti, a fost o aventura de-o noapte :(vezi-ti tu de bac sau ce ai pe acolo si lasa-ma.Cum poti sa afirmi ca nu mai esti virgin ? Cine s-ar culca cu un monstru ca tine ? Frate tu esti o greseala genetica , de ce nu te sinucizi ?P.S : nu e mau , dStile sunt
Legionar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 am ramas fara conturi , il am pe a lui blondu :))
HONEY - GARRONE Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hello , devilos here :Dnoroc fraiere :beer: Smecher jafar asta. Parca trb sa primesc un pm de la tine prin joc referitor la 2 guilde? Nu a mai venit, mai astept?P.S. vad ca si tu, ca restu poneyul imi spui TsuLing, pot sa te intreb unde ma lingi? In cur nu cred ca mai poti ca e boom pe felie, se bate cu sadi. Mai ai loc mai jos de cur, daca tot poftesti ;)30 ziletu,zmeul forumului,exista GATHER BUCURESTI ,unde poti veni linistit si poti arata ce vrei,poti consuma ce vrei,facem noi cinste daca nu-ti permiti . Pana una alta ,in afara de suferintele de pe forum si in joc eu nu am auzit de tine,te-am vzt o singura data la un gather unde stateai mielusel in coltul tau. Inceteaza cu atitudinea asta pe forum ca e posibil sa te arzi.@dev,pe mine chiar nu ma intereseaza de guilda/alianta voastra , si voi si noi avem cativa "smecheri pe forum" care cauta scandal. Nu am cum sa tin 150 insi din scurt. In alta ordine de idei ,boom e prost ca posteaza la voi,i-am mai spus si o sa-i mai zic de nspe mii de ori. Iar cu numele,asta e ,acum umele vostru este HHunterS si ar trebui sa va obisnuiti,sunt mici siretricluri care fac parte din joc,din aceasta competitie.In rest PACE fiilor :beer:
tranced Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cum poti sa afirmi ca nu mai esti virgin ? Cine s-ar culca cu un monstru ca tine ? Frate tu esti o greseala genetica , de ce nu te sinucizi ?P.S : nu e mau , dStile sunttermina ma si tu
unu a dracu' Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Recrutari se fac? Name:WhiteBKClass:BKExperienta:Aproape un anLvl:340(3) :beer: :bananadance2:nuSmecher jafar asta. Parca trb sa primesc un pm de la tine prin joc referitor la 2 guilde? Nu a mai venit, mai astept?P.S. vad ca si tu, ca restu poneyul imi spui TsuLing, pot sa te intreb unde ma lingi? In cur nu cred ca mai poti ca e boom pe felie, se bate cu sadi. Mai ai loc mai jos de cur, daca tot poftesti ;)30 zilece sa facem mai alexey? Continuam traditia, cand vad asemenea posturi cum le face jafar, care mai ieri era cu mine in ally si nu avea nicio pb si care acum cateva zile imi dadea pm ca se rezolva pb cu guilda (asta daca e el obi-wan, daca nu, scuzele mele. Oricum, am vazut ca pe linkmania daca esti pe charul de joc poti sa te comporti cum vrei, pt ca nu este aceeasi persoana cu adminul... right ;) ) iar acum face acelasi misto slab caracteristic poneyului. Mai imi zice si tsuling pe un anumit forum, vad aici ca inca nu, dar e doar inceputul ;)@lord, virgin nu mai sunt, am pierdut-o cu anume mama ta, dar n-ai de unde sa sti, a fost o aventura de-o noapte :(vezi-ti tu de bac sau ce ai pe acolo si lasa-ma.@adminul care s-a miscat asa rpde cu ss-ul ( bv, la noi stam si 1-2 zile sa-l taxeze pe boom) vezi ca nu i-ai dat ss lui miau^ :>tot obosit esti.
mau Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ce sa facem mai alexey? Continuam traditia, cand vad asemenea posturi cum le face jafar, care mai ieri era cu mine in ally si nu avea nicio pb si care acum cateva zile imi dadea pm ca se rezolva pb cu guilda (asta daca e el obi-wan, daca nu, scuzele mele. Oricum, am vazut ca pe linkmania daca esti pe charul de joc poti sa te comporti cum vrei, pt ca nu este aceeasi persoana cu adminul... right ;) ) iar acum face acelasi misto slab caracteristic poneyului. Mai imi zice si tsuling pe un anumit forum, vad aici ca inca nu, dar e doar inceputul ;)@lord, virgin nu mai sunt, am pierdut-o cu anume mama ta, dar n-ai de unde sa sti, a fost o aventura de-o noapte :(vezi-ti tu de bac sau ce ai pe acolo si lasa-ma.@adminul care s-a miscat asa rpde cu ss-ul ( bv, la noi stam si 1-2 zile sa-l taxeze pe boom) vezi ca nu i-ai dat ss lui miau^ :>e grav cu tine dak numai distingi anumite cuvinte Miau! cu mau^ la tine e acelasi lucru, bietu de tine
dev Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Exista puterea cuvantului si la voi ... dar e alta problema ... La noi de ce putea si poate Myst sa bata cu pumnu in masa si se facea/face liniste? Si tot HHunterZ ramanem ... precum se stie ... noi nu jucam doar MU ... ci mai jucam pe destule alte servere si jocuri.De aia-ti zic, ca de la om la om ... stiind ca sunteti si voi o gashca de prieteni ... comunica si tu cu ei ... macar in termen de gaming impunete! Esti in stare ... doar iti place sa fi mai al naibii.Pace.
unu a dracu' Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 @dev,pe mine chiar nu ma intereseaza de guilda/alianta voastra , si voi si noi avem cativa "smecheri pe forum" care cauta scandal. Nu am cum sa tin 150 insi din scurt. In alta ordine de idei ,boom e prost ca posteaza la voi,i-am mai spus si o sa-i mai zic de nspe mii de ori. Iar cu numele,asta e ,acum umele vostru este HHunterS si ar trebui sa va obisnuiti,sunt mici siretricluri care fac parte din joc,din aceasta competitie.In rest PACE fiilor :beer:nu ma mai frecati atata la cap. v-am zis clar. guilda HHunterZ e la mine. daca sunt dobitoci si nu stiu sa-si vada de a lor si sa termine cu scandalu, nu o sa mai primeasca nimic inapoi. postez acolo ca practic sunt gm-ul guildei HHunterZ. asa ca sa nu mai aud discutii. daca nu mai postez acolo o fac sa nu se mai starneasca alte scandaluri, nu ca m-ar impresiona unu sau altu. daca ei sunt brainless n-am ce sa le fac.
HONEY - GARRONE Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 intelege ca nu ma intereseaza de voi. repet prost e boom ca se baga in seama cu voi..@mau inceteaza @boom la fel@devil mai bine vorbim de ale noastre
mau Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 intelege ca nu ma intereseaza de voi. repet prost e boom ca se baga in seama cu voi..@mau inceteaza @boom la fel@devil mai bine vorbim de ale noastre :beer: