Dudix Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 vezi ca muscdaca musti numai ramane nimic din tine :(
zeus_alin Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Unde esti TyreXel ca te cauta admiratori :D cred k a iesit prea multe pm-uri astept si eu un raspuns la cerera mea P.S. is omu on mai tot timpul . si de treba intrebati pe *free4love:D
Dudix Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 cred k a iesit prea multe pm-uri astept si eu un raspuns la cerera mea P.S. is omu on mai tot timpul . si de treba intrebati pe *free4love:D a fugit de noi =))
LOGIN Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 salut ma numesc alin am 23 de ani am un caracte rasa soul master restarturi 8 nick Zeus_alin imi place guilda voastra pt k sunteti uniti miar placea sa fiu si eu cu voi datim un raspuns . Va multumesc . Respect unde se pun cererile?? pt inscrieri in guild unde ar trebuii sa completez o cere ? salutare ma numesc catalin am 12 ani si am character dl am un rr lvl 388 si as dori sa intru la voi in guild daca ma primiti dati pm pe MU pavvarotty :hail: :pray: nu se mai fac recrutari deocamdata si nici nu exista un loc unde sa se faca cereri. daca vrem membri noi in alianta, ii cautam noi. so.. keep playing :P
zeus_alin Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ahmm :beer: dak va razganditi .. pm in joc .... have a nice day
Dudix Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 nu se mai fac recrutari deocamdata si nici nu exista un loc unde sa se faca cereri. daca vrem membri noi in alianta, ii cautam noi. so.. keep playing :P le`ai distrus la baietzi speranta de a ajunge in HONEY #-o
Guest 1_butterfly Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 le`ai distrus la baietzi speranta de a ajunge in HONEY #-o NU CRED ASTA E STRIGATOR LA CER [GLM ]
Guest -ONY- Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Buna, ulati. Vreau si eu guild. Fac cerere pe undeva sau trecem peste formalitati? ;;) Cui dau pm? :P
Guest *ROSY* Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Buna, ulati. Vreau si eu guild. Fac cerere pe undeva sau trecem peste formalitati? ;;) Cui dau pm? :Pmie pe *RAY* :D