mau Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Am lasat si eu DLu in K7 cu MrYui da nu cred ca am facut vreun level :))mare afk`ist Jafar asta
HONEY - GARRONE Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Fi-mi-ar rusine ,dar WHO ARE YOU ?o.Oce te intereseaza,ia pisica si danseaza@Neatza
BestWizard Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Fi-mi-ar rusine ,dar WHO ARE YOU ?o.OAm jucat pe old.. probabil esti nou..baietzii vechi ma stiu mai ales boomey
Heinekener Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Fi-mi-ar rusine ,dar WHO ARE YOU ?o.Oimposibil sa nu il cunosti pe hecaru asta ovi :)) eu il mai tin minte . Il keama andrey si se crede mare hacker si sta in pantelimon . Are si un forum de hecareli... elite hacker sau cv de genu .
Guest -Jafar- Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mare afk`ist Jafar astaMai mare decat crezi :P
-=BUBU=- Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Am jucat pe old.. probabil esti nou..baietzii vechi ma stiu mai ales boomeyLui marele OldSun este nou 0_o, de 3 ani suntem impreuna in HONEY !!!@Hai Salve :D
BestWizard Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 imposibil sa nu il cunosti pe hecaru asta ovi :)) eu il mai tin minte . Il keama andrey si se crede mare hacker si sta in pantelimon . Are si un forum de hecareli... elite hacker sau cv de genu .Cine a zis ma ca ma "cred" mare hacker dar ai vazut tu ce pot sau ce stiu sa fac? scuza-ma barosane daca te deranjez dar in comparatie cu tine am niste diplome si am facut programare sunt si eu la un nivel mediu nu mi-am tabacit curu la pc pe mess cu pitzipoance :)
Comunica Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cine a zis ma ca ma "cred" mare hacker dar ai vazut tu ce pot sau ce stiu sa fac? scuza-ma barosane daca te deranjez dar in comparatie cu tine am niste diplome si am facut programare sunt si eu la un nivel mediu nu mi-am tabacit curu la pc pe mess cu pitzipoance :) :cool2: Din partea mea Welcome
micutzzu13 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 :yum:la ora asta????hai sa mancam :yum: :yum: