Guest Stile Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 :rofl2:de ce?Mi-a dat ss la sm , pentru treaba asta nu o sa mai schimb nici un pass si las asa sm-u nu-l mai "donez" . Bafta , ultimu meu post aici .
SadiBK Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Sadi esti magar ma !Am rabdat prea multe si a fost Rosy, nu eu
LOGIN Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mi-a dat ss la sm , pentru treaba asta nu o sa mai schimb nici un pass si las asa sm-u nu-l mai "donez" . Bafta , ultimu meu post aici .cand intri pe skype da-mi un tzarrr sa discutam. ai sa-ti schimbi parerea :P
Guest [Am Fani] Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 are dreptate nabul,ai sa vezi devilos
Guest -Jafar- Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Am lasat si eu DLu in K7 cu MrYui da nu cred ca am facut vreun level :))
SadiBK Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Am lasat si eu DLu in K7 cu MrYui da nu cred ca am facut vreun level :))ai vreificat pe status ? :D :bananadance2:
BestWizard Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Salut ! sunt BestWizard cei vechi ma cunosc de pe 97d am jucat pe ambele db-uri si am fost in HONEY. Am vorbit cu bommey la tel mi-a spus ca e de acord cu reintoarcerea mea in guild pe DB actual. Ce pot sa zic m-am simtit bn in guildu asta si daca mai sunt macar 4 playeri din cei vechi si realii m-as simti ca acasa. Salut toti baietii de pe old mult respect! Daca se poate lasati-mi si mie pm BestWizard daca ma puteti lua in guild.Thx!
Guest -Jafar- Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ai vreificat pe status ? :D :bananadance2:da :))
0ldSun Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Salut ! sunt BestWizard cei vechi ma cunosc de pe 97d am jucat pe ambele db-uri si am fost in HONEY. Am vorbit cu bommey la tel mi-a spus ca e de acord cu reintoarcerea mea in guild pe DB actual. Ce pot sa zic m-am simtit bn in guildu asta si daca mai sunt macar 4 playeri din cei vechi si realii m-as simti ca acasa. Salut toti baietii de pe old mult respect! Daca se poate lasati-mi si mie pm BestWizard daca ma puteti lua in guild.Thx!Fi-mi-ar rusine ,dar WHO ARE YOU ?o.O