Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

:rofl2:

de ce?

Mi-a dat ss la sm , pentru treaba asta nu o sa mai schimb nici un pass si las asa sm-u nu-l mai "donez" . Bafta , ultimu meu post aici .

Posted

Mi-a dat ss la sm , pentru treaba asta nu o sa mai schimb nici un pass si las asa sm-u nu-l mai "donez" . Bafta , ultimu meu post aici .

cand intri pe skype da-mi un tzarrr sa discutam. ai sa-ti schimbi parerea :P

Guest [Am Fani]
Posted

are dreptate nabul,ai sa vezi devilos

Guest -Jafar-
Posted

Am lasat si eu DLu in K7 cu MrYui da nu cred ca am facut vreun level :))

Posted

Salut ! sunt BestWizard cei vechi ma cunosc de pe 97d am jucat pe ambele db-uri si am fost in HONEY. Am vorbit cu bommey la tel mi-a spus ca e de acord cu reintoarcerea mea in guild pe DB actual. Ce pot sa zic m-am simtit bn in guildu asta si daca mai sunt macar 4 playeri din cei vechi si realii m-as simti ca acasa.

Salut toti baietii de pe old mult respect! Daca se poate lasati-mi si mie pm BestWizard daca ma puteti lua in guild.

Thx!

Guest -Jafar-
Posted

ai vreificat pe status ? :D

:bananadance2:

da :))

Posted

Salut ! sunt BestWizard cei vechi ma cunosc de pe 97d am jucat pe ambele db-uri si am fost in HONEY. Am vorbit cu bommey la tel mi-a spus ca e de acord cu reintoarcerea mea in guild pe DB actual. Ce pot sa zic m-am simtit bn in guildu asta si daca mai sunt macar 4 playeri din cei vechi si realii m-as simti ca acasa.

Salut toti baietii de pe old mult respect! Daca se poate lasati-mi si mie pm BestWizard daca ma puteti lua in guild.

Thx!

Fi-mi-ar rusine ,dar WHO ARE YOU ?o.O

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...