Cristi-MG- Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 salut , doresc si eu sa intru in alianta daca se poate :) bk de 306 non rr , e si cristi si suntem amici si d'aia vreau :) astept raspuns :>si aici vi cu pt plssssssssssssssssssssssssssssssss qqqqqqqqq ma ? pleaca de aici ! =))luatil ma ca e de treaba :) in honey nu cred ca mai e loc ..OT : ce mai faceti ?
Fane_Satar Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 2 nabi cu cerere pe linkmania =)) . si eu voiam sa aduc o elfa non rr...dar deh...e non rr...
LOGIN Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 salut , doresc si eu sa intru in alianta daca se poate :) bk de 306 non rr , e si cristi si suntem amici si d'aia vreau :) astept raspuns :>salut. trebuie sa-ti faca el cerere de intrare in ally:dooh:tare useru :rofl2:@hai ntz
doruletzzz Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 salut, as dorii sa intru si eu in guildul WestSide (daca nu este loc, in alt guild din aceasta alianta). sunt bk , am lvl 317 si 0 rr. azi mam reapucat de joc dupa mult timp si vreau sa incep prin a alege o guilda. mi sa parut una din cele mai puternice aliante de pe server. astept un raspuns.
LOGIN Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 salut, as dorii sa intru si eu in guildul WestSide (daca nu este loc in alt guild din aceasta alianta). sunt bk , am lvl 317 si 0 rr. azi mam reapucat de joc dupa mult timp si vreau sa incep prin a alege o guilda. mi sa parut una din cele mai puternice guilde(aliante) de pe server. astept un raspuns.non rr nu recrutam sorry
LOGIN Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 marfa CS-u de azi. stau si ma gandesc daca acum am murit de 6 ori, cand vor face mai multi full de cate ori o sa mor? :rofl2: