iar am luat suspend Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ce sa spuneti si voi :)) Am zis k erau poze de ceva ani buni , daca vrei imi fac si poza in ce magazin ma imbrac nu-i o problema , In fine saracilor daca tot radeti asa hai pune-ti poza cu voi sa va vad si eu sa vad daca ati avut macar motiv s radetzi Boom o sa afli cum imi zice knd imi vezi bmw-ul parcat pe la tine prin oras,cand te scot la o bere :DDe azi in colo va promit din toata inima ca nu ma mai cert cu voi , mi-ati demonstrat ce oameni sunteti va e frica sa va aratati poze :)) Amin .grandomania prosteasca nu se mai practica pe la oras. smecheria si ea este o moda trecuta deja, tot pe la oras ma refer. nu vreau sa te jignesc, doar iti explic niste chestii. te-am intrebat cum ti se spune prin straja/lupeni ca am niste prieteni buni in lupeni (nu de pe mu :) )cat despre BMW-ul tau... n-ai loc pe strazile din onesti cu el. mai ales ca pe aici circula primul Bugatty Veyron din romania. OT: cate aere frate pe aici.. imi vine sa vomitse pare ca ai gasit :))pt boom (ca stiu ca citeste :)) ) go ahead :))nu ma cobor la nivelul tau blondo :)
Guest Garrone1001 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Suspend toti cate 5 zile.pentru MAIMUTA ? hai ca esti tare =)) ia zii pe silabe sa vezi ce marfa suna,cu voce tare : MAI MU TZA ,MAi MU TZA , MAI MU TZA !
bunny Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 pentru MAIMUTA ? hai ca esti tare =)) ia zii pe silabe sa vezi ce marfa suna,cu voce tare : MAI MU TZA ,MAi MU TZA , MAI MU TZA !Nu pentru atat, ai mai zis cateceva. :D
Guest Garrone1001 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 bine bine , stau 5 zile fara fani ,ai silabisit cuvantul ? :D (am crezut ca doar pt atat )
Legionar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
bunny Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 bine bine , stau 5 zile fara fani ,ai silabisit cuvantul ? :D (am crezut ca doar pt atat )Da, suna kinky. :))
0ldSun Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Suspend toti cate 5 zile.Urat ma rila ,tu de cand esti tehnician nu il mai poti batjocura pe cocanostru :))
Miau! Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nici un user numai am :-< devilos sunt .P.s dStile tot respectu ca-ti place,fiecare cu felu lui d a fi , Mie nu mi-ar place sa primesc ordine din tinerete .. acu fara misto .. intr-un fel are frumusetea ei dar in altu stii si tu ca e nasolie mare ..Ordine primesc barmanii aia de umplutura , barmanii buni nu primesc nici un ordin si muncesc pe bani multi , asta nu inseamna ca ma laud si astea . Poate in alte parti da , se primesc ordine ... dar sa ti-o zic asa baieteste eu trag cot la cot cu "patronu" meu ( are 24 ani ) , pe garderopa lui pot sa fiu invidios dar pe a ta ... P.S: Mai mergi si tu pe la oras sa te mai emancipezi iar daca-ti faci tovarasi in "lumea buna" sa nu le spui ca asculti manele . E o diferenta mare intre noi 2 tu stai in Valea Lupilor eu stau in Constanta .P.P.S : Da frate , ma mandresc si mai pun inca 20 de poze .1. Nu am paru dat cu gel ( stil coca )2. Nu sunt stramb , urat3. Am un bar smecher si curat in primul rand
iar am luat suspend Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nu bai, eu aveam ce-aveam cu hocus. :Dhocus, coca, xmarius, same shits :D@devile n-ai cu cine. te stresezi de pomana. nu-si merita osteneala :)
boomeey Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 cum sa-ti iei castana DL de 40 de rr de la un BK de 3 rr ma? :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:umilintza frateee!! :rofl2: