dvL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 P.S : prietenu nostru imbracat direct de la Donatela Versace , cine ma cunoaste stie cum ma imbrac si ce fel sunt , nu stau sa imi laud garderopa :))
kROSR Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .=))))) Baaaaaaa lesin de ras baaaaaa =)))) SOMEONE STOP HIM!
Guest [Am Fani] Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .fati poze la poponetz poate primesti un cuc sa scoti dracii din tine.@salut Devilos,tutzi fatza aia =))
Guest -Jafar- Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 tu chiar vrei sa fii decapitat?De catre cine? :))pai a venit turbatu de tatavostru de cateva ori si era phono :bananadance2:Il iert :))
iar am luat suspend Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .spune-mi si mie cum iti zice tie prin straja/lupeni :)
Guest [Am Fani] Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 badigardul ? strajerul ? pandaciul ? COCA-laru ? Martalogul ? Mojicul ?
dodikid Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ce sa spuneti si voi :)) Am zis k erau poze de ceva ani buni , daca vrei imi fac si poza in ce magazin ma imbrac nu-i o problema , In fine saracilor daca tot radeti asa hai pune-ti poza cu voi sa va vad si eu sa vad daca ati avut macar motiv s radetzi Boom o sa afli cum imi zice knd imi vezi bmw-ul parcat pe la tine prin oras,cand te scot la o bere :DDe azi in colo va promit din toata inima ca nu ma mai cert cu voi , mi-ati demonstrat ce oameni sunteti va e frica sa va aratati poze :)) Amin .
dvL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ce sa spuneti si voi :)) Am zis k erau poze de ceva ani buni , daca vrei imi fac si poza in ce magazin ma imbrac nu-i o problema , In fine saracilor daca tot radeti asa hai pune-ti poza cu voi sa va vad si eu sa vad daca ati avut macar motiv s radetzi Boom o sa afli cum imi zice knd imi vezi bmw-ul parcat pe la tine prin oras,cand te scot la o bere :DDe azi in colo va promit din toata inima ca nu ma mai cert cu voi , mi-ati demonstrat ce oameni sunteti va e frica sa va aratati poze :)) Amin .Ma baieti pripasi ca asta vin pe bar si imi zic : frate imi faci si mie cea mai saracie shot te rog ca este ziua mea =)) . Din ce magazin de imbraci tu ma in satu ala uitat de lume din care provii ?Auzi ma , da-ne si noua niste nume de firme care se poarta la ora actuala si nu incepe cu versace , armani , dior , cavalli etc . :))@ Noroc Bogdane , noroc baieti :))P.S : Vezi ma ca am o poza cu o pagina 2 in urma cand eram la munca . Pana mea noi nu avem bmw-uri :(
dvL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ia uite ma ... asta are la semnatura dintr-o melodie cu Nimeni Altu dar "imnul" lui este melodia " dar foamea-mi bate-n geam " .
dodikid Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/5516/barbk.png =))))))))))))))))))))))))) ba sa mor daca te mint,tu esti barman ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))ospatar sau ce esti ? =))))))))))))))))))))))))))))))) uite ma cu cine ma cert eu si la cine dau importantza , vaiiiiiiiiiiiiiii gata , pai pe tine te inchiriaza lumea ma si raspunzi cu da sefu .... vaiiiiiiiiVa pupa jan,tot respectu ca ai avut tupeu sa pui poza , boom tu nu poti ? Oricum nu mai vorbescu q tine stile ai ignore :))
dvL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/5516/barbk.png =))))))))))))))))))))))))) ba sa mor daca te mint,tu esti barman ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))ospatar sau ce esti ? =))))))))))))))))))))))))))))))) uite ma cu cine ma cert eu si la cine dau importantza , vaiiiiiiiiiiiiiii gata , pai pe tine te inchiriaza lumea ma si raspunzi cu da sefu .... vaiiiiiiiiVa pupa jan,tot respectu ca ai avut tupeu sa pui poza , boom tu nu poti ? Oricum nu mai vorbescu q tine stile ai ignore :))Auzi calu cum tipa in grajd ? Mergi si da-i de mancare si onoreaza-ne cu absenta ta ca deja ne-ai plictisit sluga inchiriata .Si ai grija de berea aia la tec .. Tine minte , meseria de barman e cea mai frumoasa meserie pe care poti sa o ai in tinerete ;)
l33tsk33t Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tine minte , meseria de barman e cea mai frumoasa meserie pe care poti sa o ai in tinerete ;)bine zis ;)
SWAt2000 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .Ce sa spuneti si voi :)) Am zis k erau poze de ceva ani buni , daca vrei imi fac si poza in ce magazin ma imbrac nu-i o problema , In fine saracilor daca tot radeti asa hai pune-ti poza cu voi sa va vad si eu sa vad daca ati avut macar motiv s radetzi Boom o sa afli cum imi zice knd imi vezi bmw-ul parcat pe la tine prin oras,cand te scot la o bere :DDe azi in colo va promit din toata inima ca nu ma mai cert cu voi , mi-ati demonstrat ce oameni sunteti va e frica sa va aratati poze :)) Amin .http://img96.imageshack.us/img96/5516/barbk.png =))))))))))))))))))))))))) ba sa mor daca te mint,tu esti barman ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))ospatar sau ce esti ? =))))))))))))))))))))))))))))))) uite ma cu cine ma cert eu si la cine dau importantza , vaiiiiiiiiiiiiiii gata , pai pe tine te inchiriaza lumea ma si raspunzi cu da sefu .... vaiiiiiiiiVa pupa jan,tot respectu ca ai avut tupeu sa pui poza , boom tu nu poti ? Oricum nu mai vorbescu q tine stile ai ignore :))Uite-l baaa unde era, Becali al linkmaniei? taci dracu cu valea lupilor a ta sau unde naiba mai stai. Crezi ca ne pasa noua de la ce firma de coccalari te imbraci sau cati bani dai pe o pereche de jeansi? Emancipatule :lol: curios, daca pui si tu o poza cu tine sa vedem ce fata de spate ai, dStile macar a pus o poza cu el
dodikid Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 1 . o sa pun si poza cu mine,dupa ce pune fratele boom2. valea lupilor ? aici m-am nascut, ma plimb si stau pe unde tu vezi duar la tv3. va las inteligentzilor , de tot , chiar nu am cu cine .P.s dStile tot respectu ca-ti place,fiecare cu felu lui d a fi , Mie nu mi-ar place sa primesc ordine din tinerete .. acu fara misto .. intr-un fel are frumusetea ei dar in altu stii si tu ca e nasolie mare ..
SWAt2000 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 1. ai morcovul in fund cu tot cu iepure2. mi se rupe-n 16 de valea lupilor a ta, nici nu stiu unde dracu vine si nici nu-mi pasa ce vezi tu pe acolo3. logic ca nu ai cu cine, pentru ca iQ-ul nostru este triplu fata de al tau, asa ca e normal sa n-ai cu cine..ps. inteligentule, mai mergi la scoala "duar" nu vrei sa rada copii tai de tine ?
Guest [Am Fani] Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tine-o pe asta Bogdan marfa :) Uite-l baaa unde era, Becali al linkmaniei? taci dracu cu valea lupilor a ta sau unde naiba mai stai. Crezi ca ne pasa noua de la ce firma de coccalari te imbraci sau cati bani dai pe o pereche de jeansi? Emancipatule :lol: curios, daca pui si tu o poza cu tine sa vedem ce fata de spate ai, dStile macar a pus o poza cu el lasa-l ma e si el mic si nevinovat ;)app pozele care le-am gasit eu au 1 an vechime,deci omuletul s-a versat si emancipat intr-un an =)) :beer: :kiss: huaaaa my page :D
bunny Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 omu e terminat =)) are probleme cu doctorii:))!' date='Jan 12 2010, 01:20' post='4634839']MAIMUTZAO arata bine , dar e taran desavarsit .. tu te uiti cum poarta blugii ? #-o ( si ce blugi ) .pai a venit turbatu de tatavostru de cateva ori si era phono :bananadance2:Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .Suspend toti cate 5 zile.