Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

P.S : prietenu nostru imbracat direct de la Donatela Versace , cine ma cunoaste stie cum ma imbrac si ce fel sunt , nu stau sa imi laud garderopa :))

Posted

Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .

App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .

=))))) Baaaaaaa lesin de ras baaaaaa =)))) SOMEONE STOP HIM!

Guest [Am Fani]
Posted

Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .

App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .

fati poze la poponetz poate primesti un cuc sa scoti dracii din tine.

@salut Devilos,tutzi fatza aia =))

Guest -Jafar-
Posted

tu chiar vrei sa fii decapitat?

De catre cine? :))

pai a venit turbatu de tatavostru de cateva ori si era phono

:bananadance2:

Il iert :))

Posted

spune-mi si mie cum iti zice tie prin straja/lupeni :)

Guest [Am Fani]
Posted

badigardul ? strajerul ? pandaciul ? COCA-laru ? Martalogul ? Mojicul ?

Posted

Ce sa spuneti si voi :)) Am zis k erau poze de ceva ani buni , daca vrei imi fac si poza in ce magazin ma imbrac nu-i o problema , In fine saracilor daca tot radeti asa hai pune-ti poza cu voi sa va vad si eu sa vad daca ati avut macar motiv s radetzi

Boom o sa afli cum imi zice knd imi vezi bmw-ul parcat pe la tine prin oras,cand te scot la o bere :D

De azi in colo va promit din toata inima ca nu ma mai cert cu voi , mi-ati demonstrat ce oameni sunteti va e frica sa va aratati poze :)) Amin .

Posted

Ce sa spuneti si voi :)) Am zis k erau poze de ceva ani buni , daca vrei imi fac si poza in ce magazin ma imbrac nu-i o problema , In fine saracilor daca tot radeti asa hai pune-ti poza cu voi sa va vad si eu sa vad daca ati avut macar motiv s radetzi

Boom o sa afli cum imi zice knd imi vezi bmw-ul parcat pe la tine prin oras,cand te scot la o bere :D

De azi in colo va promit din toata inima ca nu ma mai cert cu voi , mi-ati demonstrat ce oameni sunteti va e frica sa va aratati poze :)) Amin .

Ma baieti pripasi ca asta vin pe bar si imi zic : frate imi faci si mie cea mai saracie shot te rog ca este ziua mea =)) . Din ce magazin de imbraci tu ma in satu ala uitat de lume din care provii ?

Auzi ma , da-ne si noua niste nume de firme care se poarta la ora actuala si nu incepe cu versace , armani , dior , cavalli etc . :))

@ Noroc Bogdane , noroc baieti :))

P.S : Vezi ma ca am o poza cu o pagina 2 in urma cand eram la munca . Pana mea noi nu avem bmw-uri :(

Posted

Ia uite ma ... asta are la semnatura dintr-o melodie cu Nimeni Altu dar "imnul" lui este melodia " dar foamea-mi bate-n geam " .

Posted

http://img96.imageshack.us/img96/5516/barbk.png

=))))))))))))))))))))))))) ba sa mor daca te mint,tu esti barman ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))

ospatar sau ce esti ? =))))))))))))))))))))))))))))))) uite ma cu cine ma cert eu si la cine dau importantza , vaiiiiiiiiiiiiiii gata , pai pe tine te inchiriaza lumea ma si raspunzi cu da sefu .... vaiiiiiiii

Va pupa jan,tot respectu ca ai avut tupeu sa pui poza , boom tu nu poti ? Oricum nu mai vorbescu q tine stile ai ignore :))

Posted

=))))))))))))))))))))))))) ba sa mor daca te mint,tu esti barman ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))

ospatar sau ce esti ? =))))))))))))))))))))))))))))))) uite ma cu cine ma cert eu si la cine dau importantza , vaiiiiiiiiiiiiiii gata , pai pe tine te inchiriaza lumea ma si raspunzi cu da sefu .... vaiiiiiiii

Va pupa jan,tot respectu ca ai avut tupeu sa pui poza , boom tu nu poti ? Oricum nu mai vorbescu q tine stile ai ignore :))

Auzi calu cum tipa in grajd ? Mergi si da-i de mancare si onoreaza-ne cu absenta ta ca deja ne-ai plictisit sluga inchiriata .

Si ai grija de berea aia la tec ..

Tine minte , meseria de barman e cea mai frumoasa meserie pe care poti sa o ai in tinerete ;)

Posted

Uite-l baaa unde era, Becali al linkmaniei? taci dracu cu valea lupilor a ta sau unde naiba mai stai. Crezi ca ne pasa noua de la ce firma de coccalari te imbraci sau cati bani dai pe o pereche de jeansi? Emancipatule :lol:

curios, daca pui si tu o poza cu tine sa vedem ce fata de spate ai, dStile macar a pus o poza cu el

Posted

1 . o sa pun si poza cu mine,dupa ce pune fratele boom

2. valea lupilor ? aici m-am nascut, ma plimb si stau pe unde tu vezi duar la tv

3. va las inteligentzilor , de tot , chiar nu am cu cine .

P.s dStile tot respectu ca-ti place,fiecare cu felu lui d a fi , Mie nu mi-ar place sa primesc ordine din tinerete .. acu fara misto .. intr-un fel are frumusetea ei dar in altu stii si tu ca e nasolie mare ..

Posted

1. ai morcovul in fund cu tot cu iepure

2. mi se rupe-n 16 de valea lupilor a ta, nici nu stiu unde dracu vine si nici nu-mi pasa ce vezi tu pe acolo

3. logic ca nu ai cu cine, pentru ca iQ-ul nostru este triplu fata de al tau, asa ca e normal sa n-ai cu cine..

ps. inteligentule, mai mergi la scoala "duar" nu vrei sa rada copii tai de tine ?

Guest [Am Fani]
Posted

Tine-o pe asta Bogdan

marfa :)

Uite-l baaa unde era, Becali al linkmaniei? taci dracu cu valea lupilor a ta sau unde naiba mai stai. Crezi ca ne pasa noua de la ce firma de coccalari te imbraci sau cati bani dai pe o pereche de jeansi? Emancipatule :lol:

curios, daca pui si tu o poza cu tine sa vedem ce fata de spate ai, dStile macar a pus o poza cu el

lasa-l ma e si el mic si nevinovat ;)

app pozele care le-am gasit eu au 1 an vechime,deci omuletul s-a versat si emancipat intr-un an =))

:beer:

:kiss: huaaaa my page :D

Posted

omu e terminat =)) are probleme cu doctorii:))!

' date='Jan 12 2010, 01:20' post='4634839']

MAIMUTZA

O arata bine , dar e taran desavarsit .. tu te uiti cum poarta blugii ? #-o ( si ce blugi ) .

pai a venit turbatu de tatavostru de cateva ori si era phono

:bananadance2:

Suspend toti cate 5 zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...