Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

caterinca

neatza :)

dodi, vezi ca ai ceva descriei pe la ponei acolo :))

@boom: tu ai tupeu sa pui o poza cu tine? :)) la volan de preferinta :rofl1:

chiar vrei sa incep sa te jignesc si eu?

imnul celor din honey -_-

N-am timp sa caut in engleza, dar... stiti voi ^_^

de-a dreptul penibil #-o

Posted

Ce bar urat au aia janeeeeeeeee , cred ca era intr-o bodega :))

P.S : http://img96.imageshack.us/img96/5516/barbk.png , bar frumos :wub:

Smecherie pe felie barul :) :clap:

Guest Cont_Nou_2
Posted

Dupa cum se vede , prea tare :)))

http://img515.imageshack.us/i/screen011216570000.jpg/

:rofl2: :rofl2: qqq

Guest ElDiablo
Posted

Dupa cum se vede , prea tare :)))

http://img515.imageshack.us/i/screen011216570000.jpg/

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))00 hahhahaha cum sa faci asa cv ma?:)))))))))))))

Guest LoveRain
Posted

proteqqqqq saracu dodo :))))))

ps: fiti atenti aici

inca unu:

puscariasu:

=)))) >>>

Posted

O arata bine , dar e taran desavarsit .. tu te uiti cum poarta blugii ? #-o ( si ce blugi ) .

Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .

App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .

Posted

Ia hai ma sa punem poze cu noi aici la voi in topic , erau poze de vreo 2-3 ani alea , hai sa te vad acum , ps cu banii de pe blugii aia iti cumpar jumate din mobila din casa de la tine prietene , tine cont pot sa te cumpar si pe tine si toata casa cu 2 sfert din dulapu meu , saracule, hai pune poze si tu si boom si pun si eu poze la volan , sau cum vreti voi , imi fac poze la etikete la haine la ce vreti voi , sa va arat tinerilor ca sunteti mici pe langa mine .

App sa nu uit dStile daca nu sti cam cum iti schimbi tu si altii blugii la 6 luni eu imi schimb masina , no warn se vede in sus unde stilatzi si bogatzi astia ma provoaca fara sa stie cum stau treburile .

Baaaaaaaaaaaaaaaaaa =)) dute ba frate sa te bata altu , si adidasii aia cat costa ma ? :)) asa se poarta blugii aia ridicati " smechereste " =)) . Eu nu pun poze frate sunt sarac :)) nu am haine .

Cat pot sa ma amuz , bai manelistule unde porti haine versace la 20 de ron vezi-ti ma nene de coliba ta sa nu-ti fure lumea pepenii :)) .

Posted

Si cocalarii din Regina erau mai bine imbracati ca tine .=))

@@Cu mult Respect pt cocanostru .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...