Guest [Am Fani] Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ooooo lume noua :Dalex e sefu de trib. striga la el :Dsa nu fim rautaciosi. arata bine omu'. in prima poza daca nu ma insel poarta o bratara d'aia de care purtau femeile impotriva cancerului la san. nu?pai,sa analizam putin stilul COCALAR pe care l-a adoptat :-maieu din piatza sau de la orice produs 10 ron , deci maxim 10 ron (fara firma) ;-margele nush cat sunt alea,ieftine oricum ;-cureaua e de remarcat D&G tot din piatza sigur ,ii stii pe aia "avem di end gi , versace,hadidas,naic" ,deci 10 ron si aia ca l-a prostit vanzatorul "fratzicaaaa e originala manca-ti-as,ciordita de la Spania"-blugii aia lasa de dorit,dupa ce ca sunt vai steaua lor ,ii mai tine si ridicati putin (A SE OBSERVA CA OMUL CHIAR A VRUT SA FACA POZA DE HAICINCI ,SA-L VADA GAGICILE CE MACHO E EL), ii dau un 15 ron ;-intre maieu si blugi remarcam ca lenjerie intima o superba pereche de chiloti vai steaua lor,firma nu se distinge pentru ca e MADE IN CHINA sau TAIWAN , la pretul promotional de 2 ron ;-iar in picoare intalnim o pereche de pantofi sport,desigur NO-NAME ,nespalati,neintretinuti (aici remarcam ca la baiatu' prestantza e inexistenta ) , ii gasim in tarabe la pretul maxim de 25 ron (la reduceri ii iei cu 15 ron)ghiulul magnific de pe deget ,nu-l mai pun la calcul (crede ca e hargint manca-ti-as dar e tinichea)-bratarile,mortii lor sunt maxim 2 ron-gagica are balcoanele misto,ast n-are fatza de ea ,de-aia pastreaza si distanta in poza (sau poate fi sor-sa,dar la mecla lui ma indoiesc)SUMA TOTALA ca sa imraci un taran din cap pana in picioare : 70 ron .Cam asta e bashitul ala de pe global ,care tot comenteaza .Neatza teroristilor !! :bananadance2:salut Adi
iar am luat suspend Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ' date='Jan 12 2010, 06:14' post='4634939']pai,sa analizam putin stilul COCALAR pe care l-a adoptat :-maieu din piatza sau de la orice produs 10 ron , deci maxim 10 ron (fara firma) ;-margele nush cat sunt alea,ieftine oricum ;-cureaua e de remarcat D&G tot din piatza sigur ,ii stii pe aia "avem di end gi , versace,hadidas,naic" ,deci 10 ron si aia ca l-a prostit vanzatorul "fratzicaaaa e originala manca-ti-as,ciordita de la Spania"-blugii aia lasa de dorit,dupa ce ca sunt vai steaua lor ,ii mai tine si ridicati putin (A SE OBSERVA CA OMUL CHIAR A VRUT SA FACA POZA DE HAICINCI ,SA-L VADA GAGICILE CE MACHO E EL), ii dau un 15 ron ;-intre maieu si blugi remarcam ca lenjerie intima o superba pereche de chiloti vai steaua lor,firma nu se distinge pentru ca e MADE IN CHINA sau TAIWAN , la pretul promotional de 2 ron ;-iar in picoare intalnim o pereche de pantofi sport,desigur NO-NAME ,nespalati,neintretinuti (aici remarcam ca la baiatu' prestantza e inexistenta ) , ii gasim in tarabe la pretul maxim de 25 ron (la reduceri ii iei cu 15 ron)ghiulul magnific de pe deget ,nu-l mai pun la calcul (crede ca e hargint manca-ti-as dar e tinichea)-bratarile,mortii lor sunt maxim 2 ron-gagica are balcoanele misto,ast n-are fatza de ea ,de-aia pastreaza si distanta in poza (sau poate fi sor-sa,dar la mecla lui ma indoiesc)SUMA TOTALA ca sa imraci un taran din cap pana in picioare : 70 ron .Cam asta e bashitul ala de pe global ,care tot comenteaza .salut Adiba nesimtitule tu chiar vrei sa ma intreci la dume d'astea? :rofl2: n-ai nici o sansa. citeste si invata: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t+personalitate se poate adapta :rofl2:
mau Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Buna dimineatza! neatza :readthis: tineti`mi pumnii, dau test imd :pray:
Guest Cont_Nou_2 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :beer: Noroc Lume, ce face fetele ? :P
Guest Sadi022002 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 neatza :readthis: tineti`mi pumnii, dau test imd :pray:bft , si sa te frec ca ti-am zis sa lasi sm-ul undeva :D am stat o ora dim la boos :bananadance2:
Guest -Jafar- Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 bft , si sa te frec ca ti-am zis sa lasi sm-ul undeva :D am stat o ora dim la boos :bananadance2:Pai daca a plecat SMu ala smecher de acolo... :)) Pana la urma tot n-am aflat de ce s-a oprit :| SM prost... :|
Guest Sadi022002 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Pai daca a plecat SMu ala smecher de acolo... :)) Pana la urma tot n-am aflat de ce s-a oprit :| SM prost... :|aveai re off ? poate ai primit duel de la vrun "admirator" :bananadance2:
dvL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 sa nu fim rautaciosi. arata bine omu'. in prima poza daca nu ma insel poarta o bratara d'aia de care purtau femeile impotriva cancerului la san. nu?O arata bine , dar e taran desavarsit .. tu te uiti cum poarta blugii ? #-o ( si ce blugi ) .
Guest -Jafar- Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 aveai re off ? poate ai primit duel de la vrun "admirator" :bananadance2:Nu aveam re off... M-am gandit ca admiratorii tre sa treaca intai de SadiBK si RAY :))
dvL Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ' date='Jan 12 2010, 00:45' post='4634792']http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3406371tatavostru ,zmeul zmeilorCe bar urat au aia janeeeeeeeee , cred ca era intr-o bodega :))P.S : http://img96.imageshack.us/img96/5516/barbk.png , bar frumos :wub:
Guest Sadi022002 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nu aveam re off... M-am gandit ca admiratorii tre sa treaca intai de SadiBK si RAY :))pai a venit turbatu de tatavostru de cateva ori si era phono :bananadance2:
iar am luat suspend Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Pai daca a plecat SMu ala smecher de acolo... :)) Pana la urma tot n-am aflat de ce s-a oprit :| SM prost... :|tu chiar vrei sa fii decapitat?O arata bine , dar e taran desavarsit .. tu te uiti cum poarta blugii ? #-o ( si ce blugi ) .eram sarcastic :)@hai neatza