Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

oooooooooooo socheres radule? :D pe unde mai umbli? auzi.. cum se face ca dupa fiecare scandal apari si tu pe forum? :rofl2:

Mwhahaaaa,i`m the big ugly brain around here,got it? De fapt eu le orchestrez si apar la final cacum nici usturoi n-am halit nici boca nu-mi pute(a se citi miroase).

P.S. I have to kill u 4 this confession,sry mate,buddy,pal...whathever :gun:

P.P.S.Apare in volumu` II,e sub tipar acuma.

TreidePsiunS.Nu ma baga in seama,sant ''fumat'' :crazy:

=)) hai inapoi dreq ca-ti simtim lipsa. :D

Guest Cont_Nou_2
Posted

Cuc, n-ai plecat si tu la buc sa rupi niste beri ? :>

Posted

sa trezit prealuminatul prea slavitul faceti loc , face ravagii la plangeri :crazy:

Guest Cont_Nou_2
Posted

hau

Ooooo user nou de la Mosu ? :rofl2:

Guest [Am Fani]
Posted

Ooooo user nou de la Mosu ? :rofl2:

era,am avut de la rede suspend 10 zile :) nush pe la cat sunt 1003 cred ca urmeaza

o sa isi faca usere cu serie =)) 1003,1004,1005 :))

:P

am selectat ca prostu 40 de printuri degeaba

selecteaza si cucu fraiere :nanana:

Guest Cont_Nou_2
Posted

am selectat ca prostu 40 de printuri degeaba

Las` ca`s bune de zile negre :rofl2: ai tras lozul necastigator

Posted

ce minte bolnava au unii. fii atent ce-mi tin lumanarea omuletzii. atunci ai fost on, de atunci n-ai mai fost on, atunci ai iesit la o bere :rofl2: daca ma duc sa fac si eu treaba mare intr-un tufish pun pariu ca stiu ce miros/gust are. o sa apara si pe la stirile linkmania "boom a facut caca" :rofl2:

am dat quote aici sa nu iau warn in alta parte

ce plangere la plangeri...

Vad ca boom ma viseaza noaptea de crede ca vin la ora 4 la preluare. Mai se dadea el mare ca a stat mai putin in joc decat am stat eu, cand in plangerea aia era on la ora 4 si ora 6, in zile diferite. Hai, odata a dat rr, dar cealalta... n-a stat tsu on la ora 4 nici cand ii tinea locul lui wolf si dadea la fire...

Cand o sa stai boom 42 de ore din 48 afk in party, ma anunti.

P.S. am scris aici ca sigur citeste.

@bunny, i know, dar e prea inganfat -_-

Guest Cont_Nou_2
Posted

sau NU

hmm pai si daca nu e plangere...nu o putem muta la Diverse pentru ca incalcam regulamentul sectiunii..nu putem deschide topics in care sa ne dam cu parerea despre un jucator/admin :)

Asa ca topic inchis..pacat de cei care au luat suspend :D

PS Linu intai ai grija de semnatura ta ..si apoi de conturile altora

PPS chit ca nu e plangere..boom nu cred ca te-a numit cineva gardian al linistii de pe server si aparator al raspunsurilor de afk :) asa ca nu-ti mai asuma niste roluri un pic cam mari pentru tine..atata timp cat omul ti-a raspuns la intrebari..probabil doar lipsa ta de fair play te-a facut sa mergi de inca 20 de ori sa-l provoci cu intrebari pe aceeasi tema

Ok redeschis la cererea initiatorului :) se pare ca e o plangere la adresa lui boom in care i se reproseaza modul in care se comporta in timpul unei preluari.

V-as ruga sa fiti mai explicit cand formulati plangeri..nu avem cum sa ghicim noi ce va doriti voi :)

Dezbraca-te repede Daneee :rofl2: :rofl2:

Guest Cont_Nou_2
Posted

hai ca revin in cateva ore. ai hev sam biznis tu du. :D

Betzie placuta :beer: :beer:

Guest [Am Fani]
Posted

ce minte bolnava au unii. fii atent ce-mi tin lumanarea omuletzii. atunci ai fost on, de atunci n-ai mai fost on, atunci ai iesit la o bere :rofl2: daca ma duc sa fac si eu treaba mare intr-un tufish pun pariu ca stiu ce miros/gust are. o sa apara si pe la stirile linkmania "boom a facut caca" :rofl2:

am dat quote aici sa nu iau warn in alta parte

nu ma intereseaza prostule topicul respectiv...citeste pt tine si atat.

sau NU

Dezbraca-te repede Daneee :rofl2: :rofl2:

/Hustle ?

@Care face pariu ca-si ia suspend fraizarul =))

Guest SadiSadi96
Posted

' date='Jan 11 2010, 01:11' post='4631414']

nu ma intereseaza prostule topicul respectiv...citeste pt tine si atat.

/Hustle ?

@Care face pariu ca-si ia suspend fraizarul =))

pariu ca ii da Lancelot ??

:bananadance2:

nu dar iti da tie suspend pe forum subtilule certat cu limba romana care este :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...