Guest Cont_Nou_2 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Au fost ""iertati"" (vezi ghilimele) de sarbatori ca atunci nu atacau la CS ....iar acum ....cand s-a revenit la normal ..hai cu SS ca de...sunt 2 BK mari si mai ales din HONEY ! Simt ca ma ia cu un fel de greata(a se citi scarba) ! Mai ales de la Lasa Edi, daca am ManaShild rup TOT la cat draci am...
unu a dracu' Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Lasa Edi, daca am ManaShild rup TOT la cat draci am...va agitati aiurea. hai spor la CS. ne citim dupa 10-11-12. mai ies si eu din casa ca imi tin astia lumanarea si iar spun ca traiesc numai pe mu :rofl2: sper sa se noteze in calendar ca am iesit din casa.va descurcati voi si fara mine :Dhai pax
Guest Am fani !! Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 va agitati aiurea. hai spor la CS. ne citim dupa 10-11-12. mai ies si eu din casa ca imi tin astia lumanarea si iar spun ca traiesc numai pe mu :rofl2: sper sa se noteze in calendar ca am iesit din casa.va descurcati voi si fara mine :Dhai paxte-n bulan fraiere ,a picat serv2 si no cs =))
unu a dracu' Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 te-n bulan fraiere ,a picat serv2 si no cs =))dureros :rofl2:@hai neatza
iar am luat suspend Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 care mi-ai dat suspend si n-ai curaj sa recunosti? =))eram sigur :rofl2:unde unde? :-joooooooooooo socheres radule? :D pe unde mai umbli? auzi.. cum se face ca dupa fiecare scandal apari si tu pe forum? :rofl2:
capcaunu Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 oooooooooooo socheres radule? :D pe unde mai umbli? auzi.. cum se face ca dupa fiecare scandal apari si tu pe forum? :rofl2: Mwhahaaaa,i`m the big ugly brain around here,got it? De fapt eu le orchestrez si apar la final cacum nici usturoi n-am halit nici boca nu-mi pute(a se citi miroase). P.S. I have to kill u 4 this confession,sry mate,buddy,pal...whathever P.P.S.Apare in volumu` II,e sub tipar acuma. TreidePsiunS.Nu ma baga in seama,sant ''fumat'' :crazy: