l33tsk33t Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 acum a inceput ss`ul ptr injuraturama gandesc acum poate aplica aceeasi regula lancelot la reevaluarea mea cum a fost la Gunit si scap mai rpd
MasacruELf Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 pfff din cate stiu eu inainte se pedepsea cel kre posta in guild... pt k venea de la sine k este vanator din moment ce posteaza in guild .... ce sa`i faci asta e... asta e ROMANIA !!!
Guest AlexanderC Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 dar totusi eu astept un raspuns la acel Reply :-??
l33tsk33t Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 pfff din cate stiu eu inainte se pedepsea cel kre posta in guild... pt k venea de la sine k este vanator din moment ce posteaza in guild .... ce sa`i faci asta e... asta e ROMANIA !!!nu e vorba de ss`ul care l-am luat eu, e vorba de ss`ul pe care i l-a scos lancelot lui Gunit nush din ce motiv :-??
LiNU Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Name : [XiNeN] Class : Blade Knight Level: 289 Strength: 832 Agility: 480 Vitality: 100 Energy: 200 Sunt destul de activ. Astept sa vina vacanta sa joc cat mai mult Mu Online si sa "cresc mare" . As dori sa intru si eu in unul din guildurile care au alianta cu voi . Multumesc Anticipat si astept un raspuns! :tiphat: Pe 97 db1,2 si 3 ai jucat, ce nick, in ce guilde ai mai activat, suspenduri ceva la activ ? Scandaluri ceva ai avut, esti obisnuit cu ele ? Ca la noi e ma moda trecem din unul in altu. Edit: Ceva pile cunostinte si relatii in aliantza? :D
Paul156 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pe 97 db1,2 si 3 ai jucat, ce nick, in ce guilde ai mai activat, suspenduri ceva la activ ? Scandaluri ceva ai avut, esti obisnuit cu ele ? Ca la noi e ma moda trecem din unul in altu.+BETA
Guest AlexanderC Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pe 97 db1,2 si 3 ai jucat, ce nick, in ce guilde ai mai activat, suspenduri ceva la activ ? Scandaluri ceva ai avut, esti obisnuit cu ele ? Ca la noi e ma moda trecem din unul in altu.Edit: Ceva pile cunostinte si relatii in aliantza? :Dde db 3 cu numele de spionu_dk dar nici atunci nu am jucat mult :-?? Pe db 3 Rosy ma ajutat sa dau primul reset ea ma cunoaste si stie ce tip sunt am fost in Fear in guild :-?? stiu ca nu va integeati voi prea bine cu ei :))=)) . NU am jucat cand erau 1,2 nu aveam netu pt ca m`am mutat de la casa la apartament si acolo nu aveam netu ... iar pe beta nu am jucat pt ca am asteptat sa fie gata servaru nu vruiam sa ma apuc si azi si maine restart la baza de date :-?? ...Scandaluri nu sunt genul merg pe principiul "Esti om cu mine sunt om cu tine , ma calci pe coada ne certam " Nuj dak mai vreti sa va spun ceva va spun :tiphat:
LiNU Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Sa se trezeasca "sefii" sa discute intre iei si probabil maine o sa ai un raspuns. Spor la lvl :beer:
dvL Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 din cate am inteles eu trebuie sa fi ruda cu Obama sa intri in alianta , nu prea se mai fac recrutari . Spioniiiiiiii ^_^
Guest AlexanderC Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 din cate am inteles eu trebuie sa fi ruda cu Obama sa intri in alianta , nu prea se mai fac recrutari . Spioniiiiiiii ^_^ Stai u felx ca nici eu nu suport spionii :naughty: :violent: :comp1: :tiphat:
dvL Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Stai u felx ca nici eu nu suport spionii :naughty: :violent: :comp1: :tiphat:sa inteleg ca nu te suporti ? :nanana:
boom Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Bha in pnm ......ma luati si pe mn in guild ... ?:| sau cel putin dati mi si mie un raspuns ....sa stiu daca mai sper sau nu ..... :-jsi tu.. cine esti?coisane, ai legatura :D
SHARK_BITE Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Am zis LINISTE :angry1: unii incearca sa si doarma...eeeeee ce pana mea..!Ive tata mai cu talent ca se poate :nanana: :tiphat: