Cristi-MG- Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 hmm salutare :))nu cred ca ma mai stiti :( adica unii nici nu stiu daca mai joaca ... in fine m-am apucat si eu :D si cred ca o sa joc ceva ...e loc prin vrun honey pe aici ? academii sau ce naiba mai aveti ?
0ldSun Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Salut Cristi ,cam da sing supravietuitori din garda veche sunt eu boom,alex si bobo in rest slabutz .Cauta pe Tyrexel ca gasim un loc si pt tn prin guild .;)
Cristi-MG- Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 moa old ... ehh sper ca si astia noi sunt tot asa de de treaba :Xnabu nu ma mai stie :)) mare important am fost pe srv asta =)))hmm o sa vb maine cu el .. acu ma culc :)bb all
kROSR Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ea si el in patel: - asa draga mea, suge, ah ce bine e, suge, suge ... mmmmm ... acum sufla putin ca mi-a intrat cearceafu'n cur ahhahahahahahaahaha =))
l33tsk33t Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ea si el in patel: - asa draga mea, suge, ah ce bine e, suge, suge ... mmmmm ... acum sufla putin ca mi-a intrat cearceafu'n cur ahhahahahahahaahaha =)) =))
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 hmm salutare :))nu cred ca ma mai stiti :( adica unii nici nu stiu daca mai joaca ... in fine m-am apucat si eu :D si cred ca o sa joc ceva ...e loc prin vrun honey pe aici ? academii sau ce naiba mai aveti ?salut drace :) long time no see. vad ca te-ai apucat de alte joace cat n-ai mai jucat mu :)) vorbim azi cu alex si se face un loc si pt tine. wb
dvL Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ea si el in patel: - asa draga mea, suge, ah ce bine e, suge, suge ... mmmmm ... acum sufla putin ca mi-a intrat cearceafu'n cur ahhahahahahahaahaha =))am citit de 312312 ori , care e faza ?:D
Xavi Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :bananadance2:Sunt de noapte , tura lunga , e timp :)
Pattytzi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 care`i d tura ? :Pgata?va`tz lasat d meserie?? :)) pardon.te`ai lasat d meserie sadi?hai sa iti fur banananananana :bananadance2: :bananadance2: