Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

bai tu aceasta,ce faci in week-end ? sunt singur ,fara gagica , imi faci o vizita, frichi frichi ,alea alea ? :P

ai vrea a? :>

Mai intai hai sa ma iei in guild

Guest Am Fani
Posted

hii,daca ma vede iubi ma linsaza,oricum stii ca esti amanta mea nr.1 tuti tzatele alea :P

hai sa dai guild , da pm pe [Garrone] sau |boom|

Guest Sadi022002
Posted

ai vrea a? :>

Mai intai hai sa ma iei in guild

Ma bag si eu :> Daca e nevoie de ajutor sunt primu :crazy:

Guest Am Fani
Posted

facem un show ca pe vremuri ? :>

Guest Sadi022002
Posted

facem un show ca pe vremuri ? :>

Facem 2'3 nu unu , ce bunny tie nu ityi place , sau te-ai facut baiat de casa :))?

Posted

Da-l naibi de bk ca nu merita efortul,am pierdut de mult top-ul de cand am luat ss pe bk si nu-l mai pot prinde.La ce sa intru,sa ma enervez iarasi la cs ca toti bk-i sunt mai tari ca mine? in timp ce altii s-au rupt cu party eu mergeam la golden sa gasesc iteme cat mai bune si am ramas pitic.

Acuma cand e concurenta mare la goldeni si prinzi maxim 1-2 pe invazie nu ma mai baga nimeni in seama (cu mici exceptii) cand nu am de facut cadouri parca-s inexistent.

Lasa ca mi-e bine asa cum sunt,am reusit de aseara sa ma si calmez...nu vreau sa imi manc iarasi nervi pt niste persoane egoiste care nu merita.

Tot respectul pt restul,a fost o experienta de neuitat...sper sa ne mai intalnim si in alte jocuri online.

cand o sa pot o sa intru eu sa te cresc.. lasa-mi un nr de tel pe pm sa discutam niste chestii.

Guest Sadi022002
Posted

da ma...ati vazut`o mai mica si va luati de ea, rusine sa va fie! :glare:

Pai e ea micutza dar are "sufletul" mare :crazy:

Guest Sadi022002
Posted

:) Asa, si guild tot nu am :hail:

Pai trebuie intai sa facem "party" ala sambata la garone ca e solo :>

Guest Am Fani
Posted

Daaa....asa sta treaba pe`aici, cand e de frichi frichi sariti totzi. Lasa ca faceti voi "party" in 3. Sa va tzineti de mana

e cacao,zii rpd pe cine iubesti tu ? :P vezi sa nu minti ca-ti creste nasul

' date='May 7 2009, 16:37' post='3791975']

cum e reclama aia la vodafone,cu temele la mate :))

@hello cuci :D

sal tizule

Guest Sadi022002
Posted

Daaa....asa sta treaba pe`aici, cand e de frichi frichi sariti totzi. Lasa ca faceti voi "party" in 3. Sa va tzineti de mana

:> 3 dar lipseste melfa :))sa facem pp ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...