[DanY] Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 vreau iteme leg lk dsr iteme bd lk dsr kundun staff si arma de bk Multumesc
bomeey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Am si eu o intrebare : Ai voie sa stai singur pe spot ?? de ex : ma plimb si gasesc un spot pe care este doar 1 persoana ..nu am voie sa ma bag pe spot ? e normal k acel jucator sa spuna ca e spotul lui ? si sa ramana doar el pe spot ? dak e asha.... nu mai facem party, ne luam fiecare cate un spot si restu sa se dea cu capu de gard ?! doresc niste raspunsuri ce treaba are afirmatia lui cu speed cu problema mea aici , nu mai comentati aiurea , oricuma zis daca , si sa nu mai vb ca tot honey joaca cu speed si ... problema este alta , si nu cred ca i se va da ban , pt ca nu este din zzzz este din honey.
increatu Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 care mai sunt si astia Zzz ? :huh:Multi de nimeni .
Guest AnuBIS_BOSS Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 CITAT(scratchns @ Apr 5 2009, 18:40) Am si eu o intrebare : Ai voie sa stai singur pe spot ?? de ex : ma plimb si gasesc un spot pe care este doar 1 persoana ..nu am voie sa ma bag pe spot ? e normal k acel jucator sa spuna ca e spotul lui ? si sa ramana doar el pe spot ? dak e asha.... nu mai facem party, ne luam fiecare cate un spot si restu sa se dea cu capu de gard ?! doresc niste raspunsuri CITAT(mathayus @ Apr 6 2009, 08:25) ce treaba are afirmatia lui cu speed cu problema mea aici , nu mai comentati aiurea , oricuma zis daca , si sa nu mai vb ca tot honey joaca cu speed si ... problema este alta , si nu cred ca i se va da ban , pt ca nu este din zzzz este din honey. INSCRIETI-VA LA CS :kar: :sef: :protest: :pottytrain2: :violent1: :swsword: X-(