Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare : Ai voie sa stai singur pe spot ??

de ex : ma plimb si gasesc un spot pe care este doar 1 persoana ..nu am voie sa ma bag pe spot ?

e normal k acel jucator sa spuna ca e spotul lui ? si sa ramana doar el pe spot ?

dak e asha.... nu mai facem party, ne luam fiecare cate un spot si restu sa se dea cu capu de gard ?!

doresc niste raspunsuri

ce treaba are afirmatia lui cu speed cu problema mea aici , nu mai comentati aiurea , oricuma zis daca , si sa nu mai vb ca tot honey joaca cu speed si ... problema este alta , si nu cred ca i se va da ban , pt ca nu este din zzzz este din honey.

:hello:

Guest AnuBIS_BOSS
Posted

CITAT(scratchns @ Apr 5 2009, 18:40)

Am si eu o intrebare : Ai voie sa stai singur pe spot ??

de ex : ma plimb si gasesc un spot pe care este doar 1 persoana ..nu am voie sa ma bag pe spot ?

e normal k acel jucator sa spuna ca e spotul lui ? si sa ramana doar el pe spot ?

dak e asha.... nu mai facem party, ne luam fiecare cate un spot si restu sa se dea cu capu de gard ?!

doresc niste raspunsuri

CITAT(mathayus @ Apr 6 2009, 08:25)

ce treaba are afirmatia lui cu speed cu problema mea aici , nu mai comentati aiurea , oricuma zis daca , si sa nu mai vb ca tot honey joaca cu speed si ... problema este alta , si nu cred ca i se va da ban , pt ca nu este din zzzz este din honey.

INSCRIETI-VA LA CS :hair: :kar: :sef: :protest: :pottytrain2: :gun: :violent1: :swsword: X-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...