Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Combinatorul
Posted

hai lasa-ma cu teoria chibritului care o faci..zi-mi si mie pe ce baza i-ai scos tu suspendul lui Gunit si pe ce baza nici un moderator nu-i scoate suspedul lui Bogz ?

Ulise cand dadea d/c pentru spot era in alianta cu HH remember d/c in losttower 7 ?

d/c la cs ? hai Lance ,sa nu uitam trecutul fiecaruia totusi..

Sa te cobori la nivelul meu ? tu faceai de-astea acum 3-4 ani ,nu eu.

E greu sa judeci cu aceeasi masura si intr-o parte si in alta a baricadei ? E concurenta,tot timpul va fi , asta ar trebui tu sa intelegi si sa lasi lucrurile sa curga de la sine nu sa le dai tu o anumita directie. Dar e grele astea ...Repet fii impartial asa cum sunt si ceilalti si gata ,nu e nici o problema .

@-Psycho- o fi la inceput, dar ce vina am eu sau alt membru al aliantei ?

Posted

hai lasa-ma cu teoria chibritului care o faci..zi-mi si mie pe ce baza i-ai scos tu suspendul lui Gunit si pe ce baza nici un moderator nu-i scoate suspedul lui Bogz ?

Ulise cand dadea d/c pentru spot era in alianta cu HH remember d/c in losttower 7 ?

d/c la cs ? hai Lance ,sa nu uitam trecutul fiecaruia totusi..

Sa te cobori la nivelul meu ? tu faceai de-astea acum 3-4 ani ,nu eu.

E greu sa judeci cu aceeasi masura si intr-o parte si in alta a baricadei ? E concurenta,tot timpul va fi , asta ar trebui tu sa intelegi si sa lasi lucrurile sa curga de la sine nu sa le dai tu o anumita directie. Dar e grele astea ...Repet fii impartial asa cum sunt si ceilalti si gata ,nu e nici o problema .

@-Psycho- o fi la inceput, dar ce vina am eu sau alt membru al aliantei ?

In caz ca nu stiai RAGE numai e in alianta cu HH..Asa ca abtine-te.

Guest -Psycho-
Posted

gata cu cearta , bft la CS si cel mai bun sa castige ;)

noapte buna alll of ya !

Posted

mda hai ca nu are rost :) ce faceam eu acum 3 sau 4 ani..nu am avut placerea sa joc alaturi de tine pe vremurile alea..sau neplacerea..cine stie :)

E bine ca nu vezi decat lucurrile care te deranjeaza..pe tine si ce se face contra aliantei tale..ca deh :) stiu..victime :)

Ma rog ma abtin sa mai comentez....ca si asa vad ca nu are rost..:)

PS cat despre vina ta garrone..nu prea am acum timp si loc sa o expun :) dar na ok tu poti sa mai faci un topic/post in care sa-ti zmulgi parul din cap ..normal..ce a fost pe Beta a fost pe Beta..:) v-ati jucat...v-ati facut damblaua..acum lucurrile nu mai sunt chiar la fel..si nu va cade bine..asta e :)

Posted

Nb razboinicilor ! Deza trebuia sa te bagi si tu cu nasu ala mare in fundu lu' soacramea !

Spor la lvl ! :tiphat:

Daca imi permit unele glume cu anumiti de aici,inseamna ca ii cunosc si nu au nimic impotriva,ce dracu' te bagi tu in seama copil fara viitor? :|

pai ce plm sa joc ma ? cand asta imi arde toti oamenii si isi scoate basma curata oamenii lui ? Dream a datr d/c atunci,dar castelul a fost cedat celor din Royal de Dragosh,acum ce sa fac cu suspendul scos al lui Gunit si cu suspendurile aiurea ale celor 3 ? plus ce am scris mai sus...sa mor eu vrea castelul cu orice pretz,orice orice numai sa ia castelul,las-o dreaq...

Sa fie egal cu toti , nu cer decat sa analizeze la fel plagerile , fie ca e HONEY fie ca e HH , parca moderatorul ar trebui sa fie impartial...si d/c lui ulise a pus capac ,pish-am-as pe razia lui ...

Chill Garro,da'l dracu' de joc.

Si tu si boom va certati prea mult si asta face rau intregii aliante,crede'ma.

Deja se pare avem cam multe glume impreuna,daca nu ti-am dat atentie la aberatile tale de forum cu privire la activitatea mea se pare ca am gresit.

Acum daca tot ai deschis acest subiect cu privire la activitatea mea de pe Beta o sa-ti explic cam care a fost treaba daca tot esti asa curios.

Ca sa nu mai pierd timpul cu tine cu explicatile necesare Beta=un servar de teste in care toti ati avut posibilitatea de a folosi orice(hackuri,dupe,low lvl etc...) acum daca am luat o decizie in privinta desfasurari eventului de la CS si am dat D/C la un guild am avut argumentele mele in momentul respectiv si pentru asta mi-am asumat raspunderea.

PS:Sper ca ne-am inteles in acesta privinta si mai subtire cu acuzatile la adresa mea deja ai cam depasit limita

N'avem glume impreuna ca nu ne cunoastem si nu ne permitem,ok?

N'am jucat pe Beta,nu te'am acuzat cu nimic,ce sari de cur asa?

Am expus un fapt real,ai dat d/c,ai fost sanctionat.uLise,same shit.

PS:Nu uita care a atacat mai tare.Eu unu am fost obiectiv cand s'a facut topic pentru actiunile tale la CS-ul respectiv,tu nu stiu ce ai cautat in plangerea aia de limbaj impotriva mea.

Ne dam inocenti,dar ne bagam in seama cu usere fantoma...cata ipocrizie.

Guest Combinatorul
Posted

mda hai ca nu are rost :) ce faceam eu acum 3 sau 4 ani..nu am avut placerea sa joc alaturi de tine pe vremurile alea..sau neplacerea..cine stie :)

E bine ca nu vezi decat lucurrile care te deranjeaza..pe tine si ce se face contra aliantei tale..ca deh :) stiu..victime :)

PS cat despre vina ta garrone..nu prea am acum timp si loc sa o expun :) dar na ok tu poti sa mai faci un topic/post in care sa-ti zmulgi parul din cap ..normal..ce a fost pe Beta a fost pe Beta..:) v-ati jucat...v-ati facut damblaua..acum lucurrile nu mai sunt chiar la fel..si nu va cade bine..asta e :)

e vezi tu ,nimeni nu e perfect...

app , vine Cristy in bucuresti,iesim cu totii la o bere si putem discuta linistiti ? Deza,Lance si care mai e din buc ? sau sunt prea jos fatza de standardele unora precum Tzu.

Posted

esti jenant si penibil

Ulise nu e in niciun HH ..da-ti 2 palme..stai jos ai nota 4

Se pare ca nu observi faptul ca si unuia dintre coelgii tai i-a fost redusa..chair de mine

Nu am dat eu niciun suspend lui bogz sau cui te mai vaicaresti tu pe acolo ca o baba pe OTV

Sper in acelasi timp ca stii ca ai ramas fara acest user pentru acuzatiile alea subtile care m-au facut sa te privesc cu o oarecare mila..asa e cand nu merge totul cum vrei tu..:) mai bine sari si te iei de cine apuci..

Te-am aveertizat si pe tine..ca si pe coelgul tau ca deja ati intrecut niste limite.Cu cat le incalcati mai mult cu atat va veti face mai mult rau voua.

PS ..stiu sunteti nevinovati..:) iar despre /dc uri la cs..daca taceai filozof ramaneai...nu de alta dar nu m-as cobora la nivelul tau sa fac magarii de astea pe server etc..:) hainuinimic

ok nb

orice nas isi are nasu :)

Posted

ce sa nu ne cada bine? ca in ideologia ta si in conceptul tau asupra lumii virtuale in care te crezi rege si conducator scoti suspenduri cum te taie capul si pe niste motive de toata jena? asta vrei tu sa ne cada bine? stai tu linistit ca nu ma afecteaza asa mult pe cum iti inchipui tu. poti sa faci ce vrei. iau jocul ca atare si-l joc ca-mi place. daca era sa fiu asa ahtiat pe cum ai tu impresia ca as fi, ma lasam de mult :)

Chill Garro,da'l dracu' de joc.

Si tu si boom va certati prea mult si asta face rau intregii aliante,crede'ma.

daca atata ii duce mintea, lasa-i sa transforme conflictele personale in conflicte de guilda/alianta. am mai vazut distrusi de genu asta. n-ar fi primii :)

Guest Old Skull
Posted

Wazupppppppppppp :bananadance2:

neatza........incepe inca o zi plina de conspiratii :D

P.S. Ce bine se doarme in castelul asta =))

apropo...stie cineva de ce lui d stile nu-i expira suspendul pe 9 may la 21.35 cum era normal pentru 5 zile?????

cumva pentru ca mai prinde inca 25 min de cs?????? :-?

Posted

mare e gradina ta doamnee!!!!!!!

Stau si ma minunez cum unii oamenii nu mai fac diferenta dintre joc si realitate... :(( trist,si muonline nu a fost creat ca sa va duceti voi gloriosi razboaiele...daca sar juca linkmania intrn club de net cred ca vati fii luat la bataie pana acuma :))

Remember to take u frends in mulinkmania world but dont forget to go outside with them as well

Guest Old Skull
Posted

mare e gradina ta doamnee!!!!!!!

Stau si ma minunez cum unii oamenii nu mai fac diferenta dintre joc si realitate... :(( trist,si muonline nu a fost creat ca sa va duceti voi gloriosi razboaiele...daca sar juca linkmania intrn club de net cred ca vati fii luat la bataie pana acuma :))

Remember to take u frends in mulinkmania world but dont forget to go outside with them as well

sal all...o intrebare pt garone:tata mai ai loc in alianta?...ca as veni si eu cu gasca mea ca sa marim aliantza :D

nu vrei sa ne lasi :right: .......du-te si fa spamm in alta parte

Posted

vai ce ii pe aici :) n-am prea avut timp sa intru in joc , si o sa absentez in continuare , dar revine eu :D

@mai is in guild? :)) voi ce mai ziceti? :-?

Guest Haisan mubarat al abdullah bin
Posted

hey hey hey, totusi ce se mai aude de gratierea aia ? :>

scap si eu cu jumatate de ss ... asa pe ochi frumosi ? ;;)

Guest Combinatorul
Posted

n-ai sanse :nanana:

aaaa ar fi una , baga o gagica la inaintare sa sea dea bine pe langa cine trebuie , garantat merge :right:

Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri
Posted

cand o sa vina soramea acasa o sa ii spun, poate ma ajuta ea :>

Guest mohamed abdul rahman mosaed zuri
Posted

Cine pune pariu cu mine ca se va schimba regulamentul si acest topic se va inchide cu NO SUSPEND... :cool2:

Noroc Lume :beer:

pariu pe 10s ca nu se va da niciun ss

Posted

gharrone nu ai de gand sa-ti vezi de joc? :) te intreb pentru ultima oara :)

boomey iar apelativul ala..distrus.. :) ma fac ca nu inteleg cui te-ai adresat ca doar eu ma cred rege Oo

voi sa fiti sanatosi

PS daca acest topic se va transfomra intr-unul de comentarii si glumite la adresa adminilor/plangerilor/suspendurilor..va fi inchis :)

Guest Combinatorul
Posted

iti permiti?

revino-ti la realitate prietene

revino-ti tu la realitate,asta e doar un forum ,traiesti virtual din ce observ ,daca tot am inceput sa ne tragem de sireturi si sa ne aducem diverse complimente..vezi ca nu suntem prieteni daca am stat o data la o masa impreuna amice.

scz baieti,nu am avut unde sa dau replica,a inchis topicul de la plangeri bineinteles.

Doamne fereste de asa prieteni :) nu cred ca te incadrezi in vreunul din standardele mele ..nici macar la cunostinte..

PS eu traiesc in virtual?Oo..imi pare rau ..dar tu prezinti simptome grave ale depsrinderii de realitate ...si de aia acuta.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...