Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Haisan mubarat al abdullah bin
Posted

nesimtire pe fata -_-

Posted

Hai ma,joaca indiferent de tot ce se intampla.

Nu uita pe beta ce'a facut Dream. ;/

Oricum se exagereaza cu vanatoarea de ambele parti.

@dane stf cu ruptu' tau =))

Posted

da :crazy:

Posted

:tiphat:

Posted

-_-

Posted

am o idee nebuna :crazy:

Guest Fyre
Posted

Nb razboinicilor ! Deza trebuia sa te bagi si tu cu nasu ala mare in fundu lu' soacramea !

Spor la lvl ! :tiphat:

Posted

recrutari nu fac acum...

asa,am observat pe la plangeri,reevaluari bla bla bal,ca astia din HH vor cu orice pretz castelul,indiferent de urmari. sambata ma astept la d/c-uri in draci,ce facem are rost sa il aparam sau nu ? LA concluzia asta am ajuns datorita urmatoarelor :

1. Gunit achitat aiurea,fara nici un motiv

2. Outlander,Scofield si mai ales Bogz 10 zile total aiurea

3. toate plangerile de limbaj identic ca la Bogz , facut eimpotriva membrilor HH sau aliantei au fost drezolvate de acelasi Lance,membru vechi HH bineinteles si s-au soldat fara suspend.

4. ulise ,membru HH , d/c pe spot ,furt de spoturi pentru membrii guildei HH

Astept parerile voastre sa-mi spuneti ce facem sambata,daca are sau nu rost sa ne aparam.

Never back down !!!

Aratati ca indiferent ce obstacolele intalnite macar va jucati sansa .

Posted

totusi...

Guest this_animal_is_highli_dangeros&#
Posted

Salut .....As vrea si eu sa intru in HONEY ....mai ai loc Garrone ?

Sunt BK,nivel 160 (in crestere),nick CrySeS....pe beta am fost in KnighT (-=TCM=-)

Deci ? :)

Posted

' date='May 6 2009, 22:49' post='3790168']

Noapte buna all :tiphat:

nb

Guest this_animal_is_highli_dangeros&#
Posted

NB ..:)

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

pai ce plm sa joc ma ? cand asta imi arde toti oamenii si isi scoate basma curata oamenii lui ? Dream a datr d/c atunci,dar castelul a fost cedat celor din Royal de Dragosh,acum ce sa fac cu suspendul scos al lui Gunit si cu suspendurile aiurea ale celor 3 ? plus ce am scris mai sus...sa mor eu vrea castelul cu orice pretz,orice orice numai sa ia castelul,las-o dreaq...

Sa fie egal cu toti , nu cer decat sa analizeze la fel plagerile , fie ca e HONEY fie ca e HH , parca moderatorul ar trebui sa fie impartial...si d/c lui ulise a pus capac ,pish-am-as pe razia lui ...

Posted

Deja se pare avem cam multe glume impreuna,daca nu ti-am dat atentie la aberatile tale de forum cu privire la activitatea mea se pare ca am gresit.

Acum daca tot ai deschis acest subiect cu privire la activitatea mea de pe Beta o sa-ti explic cam care a fost treaba daca tot esti asa curios.

Ca sa nu mai pierd timpul cu tine cu explicatile necesare Beta=un servar de teste in care toti ati avut posibilitatea de a folosi orice(hackuri,dupe,low lvl etc...) acum daca am luat o decizie in privinta desfasurari eventului de la CS si am dat D/C la un guild am avut argumentele mele in momentul respectiv si pentru asta mi-am asumat raspunderea.

PS:Sper ca ne-am inteles in acesta privinta si mai subtire cu acuzatile la adresa mea deja ai cam depasit limita

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

cacat cacat cacat

Posted

recrutari nu fac acum...

asa,am observat pe la plangeri,reevaluari bla bla bal,ca astia din HH vor cu orice pretz castelul,indiferent de urmari. sambata ma astept la d/c-uri in draci,ce facem are rost sa il aparam sau nu ? LA concluzia asta am ajuns datorita urmatoarelor :

3. toate plangerile de limbaj identic ca la Bogz , facut eimpotriva membrilor HH sau aliantei au fost drezolvate de acelasi Lance,membru vechi HH bineinteles si s-au soldat fara suspend.

Astept parerile voastre sa-mi spuneti ce facem sambata,daca are sau nu rost sa ne aparam.

Stati ma relax ca ulise e in rage :|

pai ce plm sa joc ma ? cand asta imi arde toti oamenii si isi scoate basma curata oamenii lui ? Dream a datr d/c atunci,dar castelul a fost cedat celor din Royal de Dragosh,acum ce sa fac cu suspendul scos al lui Gunit si cu suspendurile aiurea ale celor 3 ? plus ce am scris mai sus...sa mor eu vrea castelul cu orice pretz,orice orice numai sa ia castelul,las-o dreaq...

Sa fie egal cu toti , nu cer decat sa analizeze la fel plagerile , fie ca e HONEY fie ca e HH , parca moderatorul ar trebui sa fie impartial...si d/c lui ulise a pus capac ,pish-am-as pe razia lui ...

omg..ce limbaj :| calmeaza-te ca faci riduri

Posted

recrutari nu fac acum...

cacat cacat cacat

esti jenant si penibil

Ulise nu e in niciun HH ..da-ti 2 palme..stai jos ai nota 4

Se pare ca nu observi faptul ca si unuia dintre coelgii tai i-a fost redusa..chair de mine

Nu am dat eu niciun suspend lui bogz sau cui te mai vaicaresti tu pe acolo ca o baba pe OTV

Sper in acelasi timp ca stii ca ai ramas fara acest user pentru acuzatiile alea subtile care m-au facut sa te privesc cu o oarecare mila..asa e cand nu merge totul cum vrei tu..:) mai bine sari si te iei de cine apuci..

Te-am aveertizat si pe tine..ca si pe coelgul tau ca deja ati intrecut niste limite.Cu cat le incalcati mai mult cu atat va veti face mai mult rau voua.

PS ..stiu sunteti nevinovati..:) iar despre /dc uri la cs..daca taceai filozof ramaneai...nu de alta dar nu m-as cobora la nivelul tau sa fac magarii de astea pe server etc..:) hainuinimic

ok nb

Guest -Psycho-
Posted

Si daca nu am merge la cs v ar incalzi cu ceva? o putem face daca tineti atat de mult la castelul ala, va ramane voua, va faceti rasaduri in jur, plantati niste morcovi, gulii...vedeti voi

P.S. am respect pt multi dintre mebrii aliantei HONEY, ma bucur ca este concurenta pe server altfel ce rost ar mai avea acest joc, dar nu mai faceti atat caz de castelu ala, hai ma e doar inceputul serverului...:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...