l33tsk33t Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ia sa vad poate ma gratiaza si pe mine vreun moderator, asa cum au facut si cu gunit :>
Guest Sadi022002 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 saltare lume :bananadance2:ia sa vad poate ma gratiaza si pe mine vreun moderator, asa cum au facut si cu gunit :>:)) pai ce u esti cu el in guilda ?? :crazy:
boom Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ia sa vad poate ma gratiaza si pe mine vreun moderator, asa cum au facut si cu gunit :>nu te gratiaza ca esti mic si te cheama polonic :)
l33tsk33t Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 stai ca imi fac acum un char mic, sa intru la ei in guild, poate ma scapa de ss :> , mai dau si un suspend 2-3 pe acolo :D
solo_boy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 sal all...o intrebare pt garone:tata mai ai loc in alianta?...ca as veni si eu cu gasca mea ca sa marim aliantza :D
l33tsk33t Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 bai nene, ori e cutremur, ori astealteaza astia la mn in fata
Paul156 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 bai nene, ori e cutremur, ori astealteaza astia la mn in fatacutremur :blink: unde ce cum cand?? :-?
l33tsk33t Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 gata am aflat raspunsul, lucreaza la apartament vecinii de sub mine =))
l33tsk33t Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 pai ma miram si eu, de 2 ore tot se miscau lucrurile prin casa
solo_boy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 gata am aflat raspunsul, lucreaza la apartament vecinii de sub mine =))poate asculta unu muzica cei cu tine in bloc :bananadance2: :bananadance2:
Guest Haisan mubarat al abdullah bin Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 poate asculta unu muzica cei cu tine in bloc :bananadance2: :bananadance2:nu s-a auzit nici-o muzica
Guest cumpar submarin decapotabil Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 recrutari nu fac acum...asa,am observat pe la plangeri,reevaluari bla bla bal,ca astia din HH vor cu orice pretz castelul,indiferent de urmari. sambata ma astept la d/c-uri in draci,ce facem are rost sa il aparam sau nu ? LA concluzia asta am ajuns datorita urmatoarelor :1. Gunit achitat aiurea,fara nici un motiv 2. Outlander,Scofield si mai ales Bogz 10 zile total aiurea3. toate plangerile de limbaj identic ca la Bogz , facut eimpotriva membrilor HH sau aliantei au fost drezolvate de acelasi Lance,membru vechi HH bineinteles si s-au soldat fara suspend.4. ulise ,membru HH , d/c pe spot ,furt de spoturi pentru membrii guildei HHAstept parerile voastre sa-mi spuneti ce facem sambata,daca are sau nu rost sa ne aparam.
boom Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 recrutari nu fac acum...asa,am observat pe la plangeri,reevaluari bla bla bal,ca astia din HH vor cu orice pretz castelul,indiferent de urmari. sambata ma astept la d/c-uri in draci,ce facem are rost sa il aparam sau nu ? LA concluzia asta am ajuns datorita urmatoarelor :1. Gunit achitat aiurea,fara nici un motiv 2. Outlander,Scofield si mai ales Bogz 10 zile total aiurea3. toate plangerile de limbaj identic ca la Bogz , facut eimpotriva membrilor HH sau aliantei au fost drezolvate de acelasi Lance,membru vechi HH bineinteles si s-au soldat fara suspend.4. ulise ,membru HH , d/c pe spot ,furt de spoturi pentru membrii guildei HHAstept parerile voastre sa-mi spuneti ce facem sambata,daca are sau nu rost sa ne aparam.stai ma relax ca ii rupem oricum. :)