Guest Stile Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Auzi Bogdane , tu stii vre-un travestit care joaca mu si ii place sa il ia in gura de anul nou ?
VassMan Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mersi ca m`ati ajutat cu dlu` ati fost neste "scumpi" ...
Guest Garrone1002 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Auzi Bogdane , tu stii vre-un travestit care joaca mu si ii place sa il ia in gura de anul nou ?logic :D sa dau nume ?
Guest Stile Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 logic :D sa dau nume ?ba cum vrei , e gura ei / lui
Guest AdrIaN-MG Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 SAL ALL SI LA MULTI ANI :beer: :beer:
Guest Garrone1002 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ba cum vrei , e gura ei / lui FEMEIA -BARBAT , da-te dreaq ca am ghicit :D SAL ALL SI LA MULTI ANI :beer: :beer:Aditzaaaaaaaa, La multi ani frate, un an nou plin de bucurii si sanatate multa ! te pup :-*
Guest Stile Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bravo ba du-te dracu , ai castigat o excursie in gura lui / ei .
tranced Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bravo ba du-te dracu , ai castigat o excursie in gura lui / ei .:pokeye:
Guest Stile Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 bomba bombelorAsta e manea frate , o canta unu care face curat la noi la munca :)) , si lumea se da mare si tare pe internet . Ahhh =)):pokeye:Bine ma , bine ... iti fac si tie un loc in gura ei / lui ;;)
Guest Garrone1002 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Bravo ba du-te dracu , ai castigat o excursie in gura lui / ei .YEEEEESSSSSSSSSSSSS :baby: :baby: :baby:
Guest Stile Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 YEEEEESSSSSSSSSSSSS :baby: :baby: :baby:ahahahhahahahhaa =))
boomeey Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Fraeru de bogdan :rofl2: , si eu am depasit limita :bananadance2:eu eram intr-un bar dreq. am dat reply-ul de pe telefon :rofl2:SAL ALL SI LA MULTI ANI :beer: :beer:la multi si tie coisane!!
Guest AdrIaN-MG Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 FEMEIA -BARBAT , da-te dreaq ca am ghicit :D Aditzaaaaaaaa, La multi ani frate, un an nou plin de bucurii si sanatate multa ! te pup :-*Garone care mai e viata tot pe mu eu m-am cam plictisit de el mai ales ca nu mai e vers 97 :))
dvL Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Garone care mai e viata tot pe mu eu m-am cam plictisit de el mai ales ca nu mai e vers 97 :))garrone numai e ce a fost , si-a batut joc de fund :(
0ldSun Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 garrone numai e ce a fost , si-a batut joc de fund :(Si nici nu se poate spala ca se ineaca .
tr4nce Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 le ai zis bine aici bogdane =)))))) Nu ai cum sa faci asa ceva , trebuie sa fii prea tampit ,prea redus mintal ca sa dai 99 pentru o reevaluare.Acum sa va zic o poveste scurta : eu nu stiam ce e ala S1 , am fost pe beta la primul CS , Dragosh imi explica pe pvt ce trebuie sa fac, ma vedea ca ma agit pe acolo. In fine am invatat ,am bagat la cap pana mea...A venit S1 oficial , formasem deja o echipa,aveam drumul nostru,ne-a fost simplu sa ne dezvoltam repede . INVIDIA vine din partea celorlalti , eu am aplicat niste idei care imi veneau pentru CS . Sa nu uitam ca am cucerit castelul in 6 MIN ,cand majoritatea erau non-rr , am eliminat adversarii cu guildele fantoma , faceam "moara dracilor" la ultima poarta si toti plangeau pe forum ca de ce sta Sadi in poarta,si multe altele..EU sa fiu invidios pe cine si de ce ? Doar parerea mea : deciziile luate de 2 moderatori , au schimbat complet fatza jocului. (ceea ce a facut Dream pe beta nu se pune,pe oficial a fost ok ). A mai fost dobitocul de Ulise care cica era tehnician ,dar dadea d/c pentru spoturi si boul de Alex , dar asta tarziu de tot. Ideea : embrii,simpatizantii HH din staff-ul tehnic au "futut" jocul ,restul sunt doar urmari.