123456 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 GM guildei HH sa dea un pm la un mod sa inchida topicul HH de la guilds :DGM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.
KEN_CUC Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dan sau cine joaca pe |boommey| fa un topic de spam aici HHunterZ sa murim de ras :beer:
Guest Sadi022002 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 GM guildei HH sa dea un pm la un mod sa inchida topicul HH de la guilds :DGM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.Ba nab , mie chiar imi este dor de tine :)) nu am cu cine sa ma razboiesc pe aici@ :bananadance2:
-eu-bk- Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dan sau cine joaca pe |boommey| fa un topic de spam aici HHunterZ sa murim de ras :beer:ati ajuns rau daca zici sa faca topic de spam :)):)) sa morii de ras, trezestete e un joc ,dar am uitat aici unii din voi aici va petrecetii Craciunu/revelu /pastele ...duminica devias la biserica va spoveditii impartasitii ...De revel va strange boom pe toti lore bar (discoteca)