inregistrat_ieri Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 pentru viteza ? + puncte ? :)) sau nu cu masina ?am vazut cazuri ... 5mil amenda la un batran pt ca so pisat in parc langa un copac..nu. pentru un scandal care nu l-am provocat eu. :rofl2: Se pare ca inafara de un spamm banal ilustrat cu ajutorul iconitzelor, nu se discuta nimic pe aici. :|nu te cred. deschide tu un subiect care sa merite interesul si promit ca ma bag :Dintrebarede nota 10Care este unitatea de masura a colindului ?jprey-u :D@nu stiu cand ajung aksa. imi iau revansa zilele astea :D acu joc psp pe pahare de vin :rofl2: hai cius
lulis Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 nu. pentru un scandal care nu l-am provocat eu. :rofl2: nu te cred. deschide tu un subiect care sa merite interesul si promit ca ma bag :Djprey-u :D@nu stiu cand ajung aksa. imi iau revansa zilele astea :D acu joc psp pe pahare de vin :rofl2: hai ciusda ma poza :))
VassMan Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 za big bau bau hau du iu hau hau ca va pac pac
Guest AH1N1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Teroristule esti on , da pe joc nu raspunzi