-=boomeey=- Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 iar... nu-mi vine sa cred, in fiecari zi trebuie sa fie un scandal :))pai mai da-i si tu dreq prin joc si mai calmeaza spiritele.. si asa avem nevoie de elfi =))
MurDoc Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 pai mai da-i si tu dreq prin joc si mai calmeaza spiritele.. si asa avem nevoie de elfi =))o sa incerc sa mai intru, parca mi-a venit chefu sa mai joc putin dar stau prost cu timpups. sunt mg nu elf :)) aaa si vreau in guild, ca m-ati lasat acolo singur :)
pIXu Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 |33t| 10 zile pauza :)) stai pe tusa :)) nabule 10 zileeeeeee ahahahahaha special pt 33atscz nu mam putut abtinerestu bafta cu guilda :D:D
l33tsk33t Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 |33t| 10 zile pauza :)) stai pe tusa :)) nabule 10 zileeeeeee ahahahahaha special pt 33atscz nu mam putut abtinerestu bafta cu guilda :D:D :blink: e l33t ba chiorule, poate nu ai invatat sa citesti, e grav ptr tine -_-
garrone21 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 garrone u ce nr de tel mai ai ma? :-?sal dragosh,am connex-ul ala vechi ma..@bogz,mitza,stile relax...asta e ,s-a intamplat ,graba strica treaba ,oricum nici un admin nu va scoate suspendurile,se stie clar asta si de ce..eu nu-mi ceream scuze in vecii vecilor,a intrat boom pe contul meu de pe forum sa-si ceara scz.Se stie situatia,e clara ,ala a vanat,au boala in continuare pe noi,la fel cum si noi avem boala pe ei..vinovati sunteti si voi pentru ca am insistat sa nu injurati pe alianta sau guilda pana nu ne aranjam k lumea,dar voi nimic...vinovat mai e si cel care l-a luat aiurea,unknown (superb) e in anglia,nu m-a sunat sa-mi zica ceva,nimic...s-a grabit mitza,acum platim pt greseala lui..ce pana mea sa facem.
Lancelot Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 si de ce se stie asa clar garrone?:) nu mai fi asa secretos si share with us the dark secret si conspiratia asta mondiala ..
solo_boy Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 da nasol moment Hellfire the Hunter :)) :)) cum o zis si garone voi ati gresit....sper ca ati invatat din gresalanuma bine si spor la liniute
x_dragos_x Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 de acu inainte aveti si voi grija pe cine luati in g!si daca se poate sa luati doar pe recomandari :)@bogdane sa-mi dai un beep ma ca nu mai am nr u!
-=boomeey=- Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 garrone u ce nr de tel mai ai ma? :-?tu mai traiesti ma suparatule? :)sal dragosh,am connex-ul ala vechi ma..@bogz,mitza,stile relax...asta e ,s-a intamplat ,graba strica treaba ,oricum nici un admin nu va scoate suspendurile,se stie clar asta si de ce..eu nu-mi ceream scuze in vecii vecilor,a intrat boom pe contul meu de pe forum sa-si ceara scz.Se stie situatia,e clara ,ala a vanat,au boala in continuare pe noi,la fel cum si noi avem boala pe ei..vinovati sunteti si voi pentru ca am insistat sa nu injurati pe alianta sau guilda pana nu ne aranjam k lumea,dar voi nimic...vinovat mai e si cel care l-a luat aiurea,unknown (superb) e in anglia,nu m-a sunat sa-mi zica ceva,nimic...s-a grabit mitza,acum platim pt greseala lui..ce pana mea sa facem.toti suntem vinovati. nu tre sa dam vina pe nimeni.si de ce se stie asa clar garrone?:) nu mai fi asa secretos si share with us the dark secret si conspiratia asta mondiala ..mai secret ca asta n-ai sa gasesti :)
garrone21 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 si de ce se stie asa clar garrone?:) nu mai fi asa secretos si share with us the dark secret si conspiratia asta mondiala .. parca nu se stie ca tu nu scoti ,ca deh e Bogz la mijloc,remember neamzzu cu boom ? cand e vb de cineva de-al vostru,rpd o dam in diverse,cand e vb de al nostru ,hop nu se poate asa ceva. nu-i nimic,roata se invarte,nu e problema...Mergem mai departe,trec alea 10 zile la fiecare,ca deh,trebuiau 10 zile nu 5,ca sunt din HONEY...Am sa postez pe cineva maine cred,sper sa fie tratat postul meu cu aceeasi atentie cu care sunt tratate si celelalte.
x_dragos_x Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tu mai traiesti ma suparatule? :) eh, mai traiesc si eu cum pot. as fi vrut sa ma apuc si eu de joc, dar timpu nu prea imi permite.(proiecte de licenta, sesiuni stiintifice, etc). poate dupa ce o sa termin cu astea o sa ma reapuc, dar pana atunci doar va vizitez pe forum! :D daca ma reapuc ma primiti si pe mine in alianta sau va e frica ca va postez!!
dev Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 parca nu se stie ca tu nu scoti ,ca deh e Bogz la mijloc,remember neamzzu cu boom ? cand e vb de cineva de-al vostru,rpd o dam in diverse,cand e vb de al nostru ,hop nu se poate asa ceva. nu-i nimic,roata se invarte,nu e problema...Mergem mai departe,trec alea 10 zile la fiecare,ca deh,trebuiau 10 zile nu 5,ca sunt din HONEY...Am sa postez pe cineva maine cred,sper sa fie tratat postul meu cu aceeasi atentie cu care sunt tratate si celelalte.Trece ... fi optimist :)
garrone21 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 va trece,nu e problema...diferenta intre noi si voi,e ca facem alianta pe prietenii,incercam sa fim o familie , voi pe interes,numai la CS va ganditi si nu stiti cum sa mai faceti..schimbati guildele ca pe sosete de la CS la CS.. abia astept sa vad pe global,cand vom pierde castelul cate zile se va bucura alianta care il va lua...spun ca il vom pierde pt ca nimic nu dureaza o vesnicie.
dev Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ii ceva pentru ce se joaca acuma ... ai o tinta, nu? De ce sa nu incerci sa ajungi la ea? Eu is pe principiul asta ... ca sa ai ceva, te folosesti de orice ai! Bucurie nu bucurie, si voi sunteti fericiti ca detineti castelul si ca l-ati luat si aparat, nu? Atunci ceilalti cum sa nu fie fericiti?
garrone21 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 eu am subliniat diferenta intre noi si voi...noi am luat castelul in aceeasi echipa cam ca pe beta si mari si mici,nu conteaza il tinem,il aparam ,o sa-l pierdem ,o sa-l atacam , dar ramanem aceiasi nu ne schimbam.asta am vrut sa-ti zic,plus ca am facut acum alianta cu HEART si KALIMA , alianta ce se discuta inca de la inceputul DB-ului si nici nu ne-a interesat ce lvl are cutarescu de la ei sau daca are rr. prefer prietenia decat interesul si asta e parerea si celorlalti membri ai aliantei...