-=boomeey=- Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ba... iar la plangeri.. duceti-va ca sunteti capcauni rau ... care cum unde? :D ba baiatule ce dependent si boomeey asta mai dependent ca mine n-ai sa vezi :)) ' date='May 4 2009, 09:00' post='3779512']neatza all ^_^ @Garrone @Ioana :hiding: you're busted madafaca'! @OT: back home :D
Guest kaliman12 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 HELLO..ALL...ZBANG.. VA UREAZA O ZII CIT MAI BUNA :tiphat:
Guest OLDskull Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 mai sunt pe acolo dStile??...sau am fost spulberat? :D
dvL Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 mai sunt pe acolo dStile??...sau am fost spulberat? :Desti :)
[unknown] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 sa ma prezint Numele meu este HellFire, si am venit cu o propunere...Ca aceste printuri sa nu ajuta la Plangeri, nu vreau decat 2 scuze mari (de la 2 persoane "mari")... Garrone si Q-SadiAcesta este doar unul din printurile avute...Nu-mi place ceea ce fac... dar voi nu ma-ti iertat pe mine..., nu vad de ce eu as face-o
TyreXel Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sa ma prezint si eu, sunt TyreXel si pentru ca ai intrat intr-o alianta doar cu scopul de a vana suspenduri primesti permanent. Pa paUn sfat prietenesc pentru cei care se tin de vanatoarea de suspenduri, nu va vad bine pe niciunul.
Scott_Frank Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sa ma prezint si eu, sunt TyreXel si pentru ca ai intrat intr-o alianta doar cu scopul de a vana suspenduri primesti permanent. Pa pae regula?@doar intreb ..
[unknown] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ok sa o vad si pe asta...Hai sa fim seriosi..., arata-mi si mie un print in care zic ca eu sunt [unknown]...voi a-ti concluzionat asta... Si nu scrie nicaieri ca se da ss pentru asa ceva...Eu zic ca suntem oameni mari si o scz nu deranjeaza pe nimeni.... nu am vanat pe nimeni... dar nu am avut nici-o implicatie cu voi... pentru vanatoarea pe care am primit-o pe HellFireDaca eram dupa vanatoare... printurile apareau din prima zi pe forum, sau cautam sa am beneficii. Asa nu am nimik... si nici nu vreau nimik
-=boomeey=- Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sa ma prezint si eu, sunt TyreXel si pentru ca ai intrat intr-o alianta doar cu scopul de a vana suspenduri primesti permanent. Pa paUn sfat prietenesc pentru cei care se tin de vanatoarea de suspenduri, nu va vad bine pe niciunul.Sa ma prezint, eu sunt boom si sunt complet de acord cu tyre. :rofl2:stai ca vin acum cu printuri in care afirmi ca esti real unk.
Guest ija40k Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Hellfire cum zici ca nu vrei nimic? Daca dupa ce ai fost scos din alianta incepi cu amentari? De aia ai fost luat in alianta ca sa faci poze cand mai vorbeste cate unu urat? Ca doar de asta suntem in alianta.Odata ce ai acest print se pare ca ai vrut sa ai spatele acoperit.
TyreXel Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ' date='May 4 2009, 14:43' post='3780261']Ok sa o vad si pe asta...Hai sa fim seriosi..., arata-mi si mie un print in care zic ca eu sunt [unknown]...voi a-ti concluzionat asta... Si nu scrie nicaieri ca se da ss pentru asa ceva...Eu zic ca suntem oameni mari si o scz nu deranjeaza pe nimeni.... nu am vanat pe nimeni... dar nu am avut nici-o implicatie cu voi... pentru vanatoarea pe care am primit-o pe HellFireDaca eram dupa vanatoare... printurile apareau din prima zi pe forum, sau cautam sa am beneficii. Asa nu am nimik... si nici nu vreau nimikDaca nu vanezi sau nu ai dorit benefici ca sa nu postezi, atunci de ce nu folosesti functia PM sau orice alta metoda de comunicare ? Ia citeste reply-ul tau si vezi ca suna ca o amenintaresa iti amintesc de http://www.linkmania.ro/forums/index.php?a...=0#entry3755163 ?
Guest OLDskull Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ' date='May 4 2009, 14:43' post='3780261']Ok sa o vad si pe asta...Hai sa fim seriosi..., arata-mi si mie un print in care zic ca eu sunt [unknown]...voi a-ti concluzionat asta... de fapt scrie sus stanga.......cu albastru...persoana care a facut printul :> ba oi fi eu nou aici dar tu esti praf :crazy:
Guest FerFe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sa ma prezint si eu, sunt TyreXel si pentru ca ai intrat intr-o alianta doar cu scopul de a vana suspenduri primesti permanent. Pa paUn sfat prietenesc pentru cei care se tin de vanatoarea de suspenduri, nu va vad bine pe niciunul.Bine iai facut poate scapam de taraturile astea
[unknown] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bine iai facut poate scapam de taraturile asteahai sa lasam prezentarile la o parte... ca deja sunteti cam nesimtiti... da oricum, nu ramane aici...am crezut ca sunteti oameni de inteles si vad ca m-am inselat....pacat de cativa din guild care sunt oameni in toata firea si gandesc...TyreXel acea escapada a mea a fost datorita lui Q-Sadi, care culmea s-a nimerit sa imi fure un golden exact inante sa fac print... si din cauza unui xtest, care a dat un ss neasteptat de repede.... in numai 3 minute :|Hai sa o lasam asa....V-am pupat si ne auzim la plangeri...http://www.imagebam.com/image/73f11134709548ok si ce e neinregula cu poza asta???Boom hai sa fim seriosi, ca am fost chiar foarte corect cu tine... din cate imi amintesc !Ai dreptate poate ca te-am incurcat in aceasi gramada cu restu..., dar nu ma fa sa cred in gramada aceea trb sa te implic si pe tn...
-=boomeey=- Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ' date='May 4 2009, 15:07' post='3780323']Boom hai sa fim seriosi, ca am fost chiar foarte corect cu tine... din cate imi amintesc !Ai dreptate poate ca te-am incurcat in aceasi gramada cu restu..., dar nu ma fa sa cred in gramada aceea trb sa te implic si pe tn...uita-te la printuri si ai sa intelegi ce am vrut sa fac.
Guest LordRippeR Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 neatza ppl:)cam busy day pana acum,dupa cate vad :-O
MurDoc Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 iar... nu-mi vine sa cred, in fiecari zi trebuie sa fie un scandal :))