Paul156 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 neatza lumea....se primeste cu spamu pe aici??? :whistle:
kEENyyy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 VREAAAAAAAAAAUUUUUUUU MUSHTAR !!!!!! NU MAIMUTZE !!!!
l33tsk33t Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 hai ms ...ma duc la masahai ma cu sania =))
huSt Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ce avatar ai " nigga " :))na ma...era fain k avea efecte dar l-am taiat cu photoshop :))
Lancelot Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 da de asta ce zici? sdfasd hgfdhj ert3 dfgdsfgdu-te ma de aici. iar cauti scandal si nu stii cum? ti-a fost dor de o cearta? ti-a stricat prea multa liniste? trebuia sa o iei in gluma, sau ca pe o gluma, cum vrei sa-i zici. probabil ca persoana care ti-a zis n-a folosit cuvintele care le-am folosit eu.vad ca s-a trezit gossip girl-ul din tine, mai bine l-ai trimite la somn inapoi. acu p@PS: tura viitoare cand imi mai scrii nick-ul gresit, am sa am grija sa-l gresesc si eu pe al tau. vad ca ti-ai facut un obicei din astaEu cred ca ti-am vorbit frumos ..asa ca lasa tonul asta de tarabagiu cu cine-ti permite. Ok Gilmore?Ps nu cauta nimeni scandal :) doar ti-am raspuns...la sa-i spunem glumita :)
MasacruELf Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ba ce hoti :sef:"lumea`i hotz" nu ai ce face@all neatza bre ce faceti ? io fac bagaje....