KEN_CUC Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 al-10-lea is mort ma simt naspa credca voimt
dvL Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :pottytrain2:/hustlecate legaturi intre voi 2 , cand unu arata curu celalat hustle ... tot asa gays :crazy:
[Convicted]Lance Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Boomey daca tot esti interesat de contul meu poti sa ma intrebi direct :) si-ti pot da datele chiar eu..sunt convins ca vroiai sa ma cresti si nu stii cum:) asta ca sa nu mai aud din alte surse despre intentiile tale samaritene.:)
boomeey Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Sa mori tu dane ? nici mie nu mi-a venit sa cred .da de asta ce zici? sdfasd hgfdhj ert3 dfgdsfgLance' date='Dec 22 2009, 00:47' post='4548832']Boomey daca tot esti interesat de contul meu poti sa ma intrebi direct :) si-ti pot da datele chiar eu..sunt convins ca vroiai sa ma cresti si nu stii cum:) asta ca sa nu mai aud din alte surse despre intentiile tale samaritene.:)du-te ma de aici. iar cauti scandal si nu stii cum? ti-a fost dor de o cearta? ti-a stricat prea multa liniste? trebuia sa o iei in gluma, sau ca pe o gluma, cum vrei sa-i zici. probabil ca persoana care ti-a zis n-a folosit cuvintele care le-am folosit eu.vad ca s-a trezit gossip girl-ul din tine, mai bine l-ai trimite la somn inapoi. acu p@PS: tura viitoare cand imi mai scrii nick-ul gresit, am sa am grija sa-l gresesc si eu pe al tau. vad ca ti-ai facut un obicei din asta
Ioanagym Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cine e dragut,de treaba,cu suflet mare,si cu inima deschisa sa vina sa ma ajute sa fac curat? :D
Jack Daniel Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cine e dragut,de treaba,cu suflet mare,si cu inima deschisa sa vina sa ma ajute sa fac curat? :Dcred ca LiNU e disponibil si se incadreaza in cerintele tale :P neatza
increatu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Who do i have to fuck to get some spam around here ?
Jack Daniel Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Iulian parca erai la lucru :whistle:pai la lucru sunt