Pattytzi Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nb allysi apropo LiNU : NU SUNT REA DELOC :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:
LiNU Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nb allysi apropo LiNU : NU SUNT REA DELOC :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:Bine rea-o :P :nanana:
Guest Kyprianos Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Eu m-am retras din guild'ul si din jocul asta unde toti se iau de mine si ma provoaca mereu.Respect pentru Tyrex,devil_kid,Neo,Anakin.viorelt si nu in ultimul rand dackk si Old :hug://///restul va urez spor in continuare iar cei care au tinut sa imi aduca la cunostinta ca zilele mele de prezenta in guild sunt numarate le-as zice cate ceva...mai putin frumos dar bunul simt nu ma lasa. :DMAGE: ~~Retiring~~ Salut! :bananadance2:
boomeey Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 s-a rezolvat http://www.imagebam.com/image/a146b960480076/sa nu-mi zici ca a pocnit din refEu m-am retras din guild'ul si din jocul asta unde toti se iau de mine si ma provoaca mereu.Respect pentru Tyrex,devil_kid,Neo,Anakin.viorelt si nu in ultimul rand dackk si Old :hug://///restul va urez spor in continuare iar cei care au tinut sa imi aduca la cunostinta ca zilele mele de prezenta in guild sunt numarate le-as zice cate ceva...mai putin frumos dar bunul simt nu ma lasa. :DMAGE: ~~Retiring~~ Salut! :bananadance2:and u are...?:beer:du-te ma de aici cu berile tale. ai tot zis ca bem, ca bem si nimic. aseara tot doar cu quad si trance am iesit. @hai neatza
denomonk Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 :beer: wa uratule am sunat pe cosmoi nu aveai baterie..lam pus pe bughy sa sune pe orange dar nu a dat de tine.....