dvL Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ia,vine una din popor,uitasem dreaq de ea :Sa moara dusmanii de ciuda ca nu mai are Garrone castelul , dar l-a luat [Garrone] =)) =)) =))Sa te auda Dumnezeu :))
-=boomeey=- Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ia,vine una din popor,uitasem dreaq de ea :Sa moara dusmanii de ciuda ca nu mai are Garrone castelul , dar l-a luat [Garrone] =)) =)) =))word!
Andain Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ia,vine una din popor,uitasem dreaq de ea :Sa moara dusmanii de ciuda ca nu mai are Garrone castelul , dar l-a luat [Garrone] =)) =)) =)) B)
n4ughtyxxl Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bravo Honey, n-am ce zice :tiphat: ... Cine mai zice ca Honey a luat prin manevre, inseamna ca are pasarici la cap :). :photo:
M0rtix Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 doamne cum poti ma inca sa mai joci mu? cand mai vii p'acasA?cate reseturi mai ai?
garrone21 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 eu sau fraierul de boom ? amandoi suntem pardafi , 0 rr ,conturi blocate...dar ne descurcam.
MurDoc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 neatabine si premiul meu fiindca am fost cel mai bun la cs?
Andain Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 vaaaaai, e crima si pedeapsa cu castelu asta, fiecare gaseste cate un motiv sa nu recunoasca ca este paralel cu castle siege :crazy: aaaaa neatzaa
galorDW Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 murdoc te decoreaza garrone cel mai bun aruncator cu catapulta :))neata peeps , cred ca ar trebui sa le uram un welcome celor din kalima nu ?:)
increatu Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Felicitari dracilor pentru CS,COngrats Bogdane pt strategie :tiphat:.si Welcome Kalima !!
increatu Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 cine e Kalima ?:DBanui ca e guilda :-??Nush nu am mai dat prin joc .
-=boomeey=- Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 doamne cum poti ma inca sa mai joci mu? cand mai vii p'acasA?cate reseturi mai ai?inca ma mai mentin pe baricade:)) sunt aksa. n-am mai plecat nicaieri.. doar ca nu ne-am mai intalnit noi prin Zenon :rofl2: neatabine si premiul meu fiindca am fost cel mai bun la cs?o zen :D@@ovi da-te dreq. te-ai dat la fund ca "fomeile"
increatu Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 inca ma mai mentin pe baricade:)) sunt aksa. n-am mai plecat nicaieri.. doar ca nu ne-am mai intalnit noi prin Zenon :rofl2: o zen :D@@ovi da-te dreq. te-ai dat la fund ca "fomeile" Va descurcati foarte bn fara mn,in clipele disperate daca vor veni din nou I will rise again ... pn atunci :tiphat: :))
-=BUBU=- Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Hello Hello Africa!! oooo_OOO insfarsit va gasesc.... asa da...ma bucur va vad tot aici... :X ce mai faceti?Felicitari, tare Aliantza asta, Bravo tuturor :beer: Daria, mai traiesti scumpete?Ai ramas tot cu sarbatorile de iarna :P Hai odata si tu, te asteptam cu drag :hug:
-=boomeey=- Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bine ca mi-a mers speed-u aseara ca altfel nu mai luam castelu :rofl2:
MurDoc Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ba... iar la plangeri.. duceti-va ca sunteti capcauni rau ...