Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest LordRippeR
Posted

Asa se joaca la CS:)...bravo noua:)

Guest Daria
Posted

Hello Hello Africa!! oooo_OOO insfarsit va gasesc.... asa da...ma bucur va vad tot aici... :X ce mai faceti?

Guest LordRippeR
Posted

sincer a fost cel mai fain de pana acum

Posted

ia facut boghzi pe ghenunchi ma =)) .. ma tot gandesc oare ce ar fi facut daca ar fi avut hyon de la outlander :))

PS: Pacat de Outlander ca tot veni vorba.. dar isi va gasi si nashul... nashul :)

Posted

P.S. Bogz mi ai zgariat setu :banghead: tre sa mi cumperi unu nou :gun:

iti dau zeni cand vand si eu ceva pe la magazin :P

..bv bogz in special!!:P

Bandit.

multumesc, dar nu cred ca eu am facut toata treaba pe-acolo :)

ia facut boghzi pe ghenunchi ma =)) .. ma tot gandesc oare ce ar fi facut daca ar fi avut hyon de la outlander :))

da, pacat ca nu am putut lua hyonul de la mitza.

eu nu o sa pot sta decat afk in viitorul apropiat. ma mut, asta sa nu zic ca ma da afara proprietarul din casa, si pot decat sa las calculatoru' sa mearga in timp ce eu ..imi vad de-ale mele. la cs o sa vin saptamana de saptamana, asta sa fie clar! :)

Posted

noroc de mine ba, ca altfel nu faceati nimic !

n-am inteles nimic din cs-ul ala, nici macar ce trebuia sa fac, dar totusi imi placea sa trag cu bolovanii :D

Posted

n-am inteles nimic din cs-ul ala, nici macar ce trebuia sa fac, dar totusi imi placea sa trag cu bolovanii :D

:rofl2:

am vazut ca stateai numai in tunu ala :))

Posted

iti dau zeni cand vand si eu ceva pe la magazin :P

multumesc, dar nu cred ca eu am facut toata treaba pe-acolo :)

da, pacat ca nu am putut lua hyonul de la mitza.

eu nu o sa pot sta decat afk in viitorul apropiat. ma mut, asta sa nu zic ca ma da afara proprietarul din casa, si pot decat sa las calculatoru' sa mearga in timp ce eu ..imi vad de-ale mele. la cs o sa vin saptamana de saptamana, asta sa fie clar! :)

iar te cresc ma ?

las' ca te invat eu :D

ce sa zic , multumesc tuturor membrilor ca au inteles ce am vrut sa facem si ca a mers schimbarea ,fara probleme mari..

Posted

ia,vine una din popor,uitasem dreaq de ea :

Sa moara dusmanii de ciuda ca nu mai are Garrone castelul , dar l-a luat [Garrone] =)) =)) =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...