Guest Bici Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 clar. usor usor ramane fara grade garrone asta. o sa asistam cu totii la transformarea din sef in ucenic, a lui garrone :rofl2:milmoi ?"Respect marele UCENIC Garrone" :rofl2:si tu la fel ?spor la spam, am plecat la patinoar :Dsuccesuri mitza,sa te intorci intreb.app v-am luat de mici,v-am crescut ,v-am educat,v-am dus la femei si acum comentati ?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Diriginta la clasa 6-a: - Copii azi la ora de dirigentie o sa invatam cum se fac copiii. Suzi din ultima banca ridica mina: - D-na diriginta, noi astia care ne-am futut deja putem merge la o tigara ?
kROSR Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Diriginta la clasa 6-a: - Copii azi la ora de dirigentie o sa invatam cum se fac copiii. Suzi din ultima banca ridica mina: - D-na diriginta, noi astia care ne-am futut deja putem merge la o tigara ?hahahahahahahaahaha tare asta :clap:
huSt Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 tizule ce-ti fac astia ma :)) vad ca de un timp te cam inghesuie dan :))
Guest Adutzu08 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Boom la altcineva decat TyreXelu nu pot da pm?? :)) .Ca de aseara dau pm si nu raspunde =)) :P
boomeey Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 milmoi ?si tu la fel ?succesuri mitza,sa te intorci intreb.app v-am luat de mici,v-am crescut ,v-am educat,v-am dus la femei si acum comentati ?visezi. tot eu tre sa te invat cum sa te eschivezi sa nu mai iei suspend. aici e bubili tali'tizule ce-ti fac astia ma :)) vad ca de un timp te cam inghesuie dan :))asa a fost din totdeauna, numa ca avea gura mai mare ca a mea :rofl2: