Guest BKceausescu Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Salut lume..Am intrat pe acest topic de la guilda HONEY ALLIANCE..si vreau sa stiu daca este bine sa fac cerere aici..daca nu oricum fac dar spuneti-mi unde trebuieSunt barbat,19 ani, locuiesc in italia, si cred ca sunt destul de trb..am un limbaj decent ..am elf (character) lvl 220 deocamdata..[joc de 2zile]..meLcu .ASTEPT AICI SI SPUNETIMI SI MIE DACA POT FII INCLUS IN HONEY ALLY SAU..CHIA IN HONEY..Spor la lvl allz..ms pt increderea acordata! :)
LiNU Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Salut lume..Am intrat pe acest topic de la guilda HONEY ALLIANCE..si vreau sa stiu daca este bine sa fac cerere aici..daca nu oricum fac dar spuneti-mi unde trebuieSunt barbat,19 ani, locuiesc in italia, si cred ca sunt destul de trb..am un limbaj decent ..am elf (character) lvl 220 deocamdata..[joc de 2zile]..meLcu .ASTEPT AICI SI SPUNETIMI SI MIE DACA POT FII INCLUS IN HONEY ALLY SAU..CHIA IN HONEY..Spor la lvl allz..ms pt increderea acordata! :)Poate ai mai mult loc la HH sau Sicily :beer: @ :beer:
tranced Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://img297.imageshack.us/img297/244/89819895.png :Dce nfs e ala?@re
boomeey Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 noroi bum :beer:al dreq tu sa fi :sef: ^ok :rofl2:mda, poate ma supar si-mi iau un pachet de biscuiti si-l mananc singurn-ai tupeuSalut lume..Am intrat pe acest topic de la guilda HONEY ALLIANCE..si vreau sa stiu daca este bine sa fac cerere aici..daca nu oricum fac dar spuneti-mi unde trebuieSunt barbat,19 ani, locuiesc in italia, si cred ca sunt destul de trb..am un limbaj decent ..am elf (character) lvl 220 deocamdata..[joc de 2zile]..meLcu .ASTEPT AICI SI SPUNETIMI SI MIE DACA POT FII INCLUS IN HONEY ALLY SAU..CHIA IN HONEY..Spor la lvl allz..ms pt increderea acordata! :)salut. momentan nu se mai fac recrutari nicaieri. poate dupa ce dai rr-ul o sa ai mai mult noroc sa fii propus de vreun membru pentru recrutare. mult succesPS: imi place nick-ul tau la nebunie :rofl2:@hai re
Guest Adutzu08 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 TireXelu cred ca a intrat intr-un somn profund :)) Ca nu raspunde deloc #-o
LiNU Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 TireXelu cred ca a intrat intr-un somn profund :)) Ca nu raspunde deloc #-oE la fumei :D
Guest Adutzu08 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Atunci nu mai insist :> . Noapte buna,spor la lvl . :tiphat: Afk :crazy:
l33tsk33t Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 zi bre ce nfs e ala :crazy:most wanted :))
Adriantze Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nu avetzi somn bre ? sau ati iesit la agatat spoturi matinale :blink: :beer: