Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest BKceausescu
Posted

Salut lume..

Am intrat pe acest topic de la guilda HONEY ALLIANCE..si vreau sa stiu daca este bine sa fac cerere aici..daca nu oricum fac dar spuneti-mi unde trebuie

Sunt barbat,19 ani, locuiesc in italia, si cred ca sunt destul de trb..am un limbaj decent ..am elf (character) lvl 220 deocamdata..[joc de 2zile]..meLcu .

ASTEPT AICI SI SPUNETIMI SI MIE DACA POT FII INCLUS IN HONEY ALLY SAU..CHIA IN HONEY..

Spor la lvl allz..ms pt increderea acordata! :)

Posted

Salut lume..

Am intrat pe acest topic de la guilda HONEY ALLIANCE..si vreau sa stiu daca este bine sa fac cerere aici..daca nu oricum fac dar spuneti-mi unde trebuie

Sunt barbat,19 ani, locuiesc in italia, si cred ca sunt destul de trb..am un limbaj decent ..am elf (character) lvl 220 deocamdata..[joc de 2zile]..meLcu .

ASTEPT AICI SI SPUNETIMI SI MIE DACA POT FII INCLUS IN HONEY ALLY SAU..CHIA IN HONEY..

Poate ai mai mult loc la HH sau Sicily :beer:

@ :beer:

Posted

noroi bum :beer:

al dreq tu sa fi :sef: ^

ok :rofl2:

mda, poate ma supar si-mi iau un pachet de biscuiti si-l mananc singur

n-ai tupeu

Salut lume..

salut. momentan nu se mai fac recrutari nicaieri. poate dupa ce dai rr-ul o sa ai mai mult noroc sa fii propus de vreun membru pentru recrutare. mult succes

PS: imi place nick-ul tau la nebunie :rofl2:

@hai re

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

:bananadance2:

Guest Adutzu08
Posted

TireXelu cred ca a intrat intr-un somn profund :)) Ca nu raspunde deloc #-o

Guest Adutzu08
Posted

Atunci nu mai insist :> . Noapte buna,spor la lvl . :tiphat: Afk :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...