MasacruELf Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 de unde cola.... abea acu s-a facut cafeaua :X
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ce urata e vremea asta. pana acum trebuia sa fie zapada pana la genunchi aici la mine... dar nu e nici un strop :blink:ba m-ati lasat singur?
capcaunu Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 haules. ce bine face o cola rece dimineatza :Dce urata e vremea asta. pana acum trebuia sa fie zapada pana la genunchi aici la mine... dar nu e nici un strop :blink:ba m-ati lasat singur?nu esti singur mane :D esti cu mine :Da, ok. e bine atunci :rofl2:de ce razi? d'aia ;)Consumul matinal de cola altereaza grav personalitatea :)) Hai cu neata!
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 du-te ma de aici. de la cola se trage creca' :))
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 imi aduc aminte niste vorbe celebre: Linisteee...Linisteee..!!
MasacruELf Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ai luat`o razna boom.... dak nu merge serveru nu prea ai activitate... ia si dormi :))
|boom| Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 sa stii. pai m-am culcat devreme si n-am ce face acu.
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 cred ca ma duc la o cafea cu luci, sau il scot pe deno de la munca :rofl2:
MasacruELf Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 doamneeee :)) fa ma ceva util .. chiar nu ai nimic sa`ti reparti prin ksa? :)) sau nici 1 bec nu esti in stare sa schimbi ?si am furat si pagina :))
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 doamneeee :)) fa ma ceva util .. chiar nu ai nimic sa`ti reparti prin ksa? :)) sau nici 1 bec nu esti in stare sa schimbi ?si am furat si pagina :))am ucenici care imi fac treburile prin casa :D@ntz lulu :-"
chaserz Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ntz,sa ziceti si voi aici cand e UP serv ca is la job si compu meu intra in 5 min in mu :P
MasacruELf Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 nepoate nu esti cuminte :-? neatzasunt cuminte unchiuleeeee tu ce mai faci ??@boom esti tare nene cine mai e k tine... si dak iti pun priza stramb le dai PK ? :))http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3812962 remember that ? :))))))