Giuliano Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 za boom or za alcool(garro)...intrati putin careva dintre voi pe mess ....avem ceva de vb neeaparat!!
boomeey Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 za boom or za alcool(garro)...intrati putin careva dintre voi pe mess ....avem ceva de vb neeaparat!!done
boomeey Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 slab dom'ne slab. cum au plecat astia la gather cum s-a dus serveru. :|
Guest Bici Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 za boom or za alcool(garro)...intrati putin careva dintre voi pe mess ....avem ceva de vb neeaparat!!giuli,eu nu intru asa des pe forum,dar te rezolva ucenicul meu.slab dom'ne slab. cum au plecat astia la gather cum s-a dus serveru. :|acum am auzit de la astia..eu vroiam sa intru pe treaba. nb mane
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 giuli,eu nu intru asa des pe forum,dar te rezolva ucenicul meu.acum am auzit de la astia..eu vroiam sa intru pe treaba. nb mane:)) pa:beer:nu poti sa lasi afk inainte sa pleci la munca =))
boomeey Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 haules. ce bine face o cola rece dimineatza :D