garrone21 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Aici ma confunzi :) ... poti sa faci dupe sau daca ai facut, eu iti zic felicitari ... eu nu stiam face. Ii treaba voastra daca nu-nghitzitzi o guilda din cauza unui om ... atata am avut de spus.Un week-end minunat sa aveti!http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=282989 nu stau sa dau reply la voi in topic , evit niste certuri aiurea ,ce vreau sa zic , cand vei vedea un membru honey facand asa ceva sa-mi zici mie cum vrei tu si sa ma faci in ce fel doresti tu.Sper ca si membrii mai noi au inteles mesajul,nu tolerez asemenea nesimtiri ,prefer sa pierdem spot,golden etc...ahh trebuie sa o tai,revin mai pe seara,iar tipa sefa la mine :D
-=boomeey=- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 pe vremea asta imi vine sa-mi numar zenii si sa-mi pocnesc elfa :(
Sakalul Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 mie sa beau si sa fumez ceea ce o sa si fac in max o ora :D
-=boomeey=- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 si la mine e festivalul berii.. da n-am chef de nimic :|
Guest Sevensson Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 gata,ma iau de butterfly asta,e buna...Sevensson asl pls,id web alea alea?shhhhhhhhhht.aoleleo cata spam ati tras pe aici :blink:
Sakalul Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 si eu "Sevensson asl pls,id web alea alea?" ca sunt gelos pe urma :))
-=boomeey=- Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 mi-am facut eu aseara un mix de orez, cu varza calita,cu ardei umpluti, cu niste pulpe de pui si putin secretu gustului :D de asta cauti si tu? :rofl2:
l33tsk33t Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 mi-am facut eu aseara un mix de orez, cu varza calita,cu ardei umpluti, cu niste pulpe de pui si putin secretu gustului :D de asta cauti si tu? :rofl2:super mix :))
-=boomeey=- Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 eu spun ca-i cel mai tare mix ! eu spun ca-i cel mai tare mix !