Cracks Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :D Ellow :D La Multi Ani cei cu NicO... ! Salut pe sefu meu dStile :hail: ! si pe toti din ally :D :D . Nu le mai lasati CS'u . :P
Guest Bici Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :D Ellow :D La Multi Ani cei cu NicO... ! Salut pe sefu meu dStile :hail: ! si pe toti din ally :D :D . Nu le mai lasati CS'u . :P pe seful tau dstile am jucat eu :D merci de salut :P au capul :beer:
Giuliano Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 helloooo za nooobzzz!! ce face' voi mah??? de can nu am mai intrat pe forum am si uitat!!!sper ca sunteti bine si ca va simtiti si mai bine!!....hai va pooop!!...nu in sensu ALA:)))
dan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 helloooo za nooobzzz!! ce face' voi mah??? de can nu am mai intrat pe forum am si uitat!!!sper ca sunteti bine si ca va simtiti si mai bine!!....hai va pooop!!...nu in sensu ALA:)))=)) mai traiesti drace?hai pe mu ca-ti ducem lipsa :D
Giuliano Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 crede-ma ca as intradar.....nu prea am cum....m-am saturat de windows....si acuma sunt pe osx....ceea ce inseamna ''fara MU'':))...da...crede'ma ca as juca...pana mea...!!
increatu Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 helloooo za nooobzzz!! ce face' voi mah??? de can nu am mai intrat pe forum am si uitat!!!sper ca sunteti bine si ca va simtiti si mai bine!!....hai va pooop!!...nu in sensu ALA:)))iote nubele .Salve drace .treci p W7 si rezolvi problema .
LiNU Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Incarcati-mi si mie tel cu 1 ieuro sa am de bipuri, stau eu uON :rofl2: