hamham Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 sal sal Knavish aici ce se intampla se da wipe ?se ia de la capat totul?:D ca poate ma reapuc si eu
l33tsk33t Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 sal sal Knavish aici ce se intampla se da wipe ?se ia de la capat totul?:D ca poate ma reapuc si euooo noroc :beer: , nush care-i treaba eu nu prea mai joc
hamham Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :D nasol....eu nici atat de cand iam lasat contu lu garrone si a luat 99:)).....dar cand o sa se dea rr db o sa fiu acolo
Adriantze Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 toti va lasati ma ..credeam ca sunt singurul.. acum pot sa stau linistit daca va lasati toti :)) S2 SUCS ! #-o
Adriantze Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ma uitam acum si am dat de poze cu Ioana ( Rashta ) .. daca vedeam poze cu ea dinainte ...JUR ca nu ma mai lasam de mu niciodatacea mai simpatica fata din jocu asta antipatic .oricum va salut pe toti si nici mie nu imi este dor de voi :nanana:
Adriantze Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ma parchez ca m-am cam ametit de tot .. :duh: ne auzim maine .. :beer:
dan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Felicitari tuturor Daca s-ar injura mai putin ar fi soper si n-am fost si eu, ca ai fi auzit mai multe :rofl2: felicitari pentru castel.. si o dedicatie pentru invingatori tu nu esti sanatos maaaaa!! de unde dreq le tot scoti? :rofl2: sal sal Knavish aici ce se intampla se da wipe ?se ia de la capat totul?:D ca poate ma reapuc si eu sale knav. nu se da wipe :P nasol....eu nici atat de cand iam lasat contu lu garrone si a luat 99.....dar cand o sa se dea rr db o sa fiu acolo n-a luat 99 pe bk, are 40 de zile doar :D ma uitam acum si am dat de poze cu Ioana ( Rashta ) .. daca vedeam poze cu ea dinainte ... JUR ca nu ma mai lasam de mu niciodata cea mai simpatica fata din jocu asta antipatic . oricum va salut pe toti si nici mie nu imi este dor de voi :nanana: du-te ma de aici :)) vezi ca anubisu tau e la mine. ti-l pun inapoi cand iese suspendu de pe bk :D @hai neatza