Guest Denysa! Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://img338.imageshack.us/i/extreamk1ds68e6a4d7b76a.gif/
MasacruELf Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 baaaaaaaa sunt la info si nu stiu ce imi cere asta pe aici prin acces point HELP ME !!!!!!!!!! :))@bici ce draq faci ma ?
MasacruELf Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nepoate mai traiesti???traiesc unchiule traiesc.... dar dak matushica nu catadicseste sa raspunda la telefon ... k am sunat`o k nr tau nu`l am..... :|nu mai traieste da-l dreq. cica s-a lasat de mu nabu da a jucat grupa mare pe alte servere high xp :rofl2:s`o crezi tu boom :))
dan Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 baaaaaaaa sunt la info si nu stiu ce imi cere asta pe aici prin acces point HELP ME !!!!!!!!!! :))@bici ce draq faci ma ?spencuiesc bicile :Dtraiesc unchiule traiesc.... dar dak matushica nu catadicseste sa raspunda la telefon ... k am sunat`o k nr tau nu`l am..... :|s`o crezi tu boom :))sa i-o zici lu mutu ca n-ai jucat mu in tot acest timp :rofl2: