-=boomeey=- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Da ma, da m-am saturat sa va tot vad pe plangeri si banati. Sa vad prin joc boomeey face, garrone drege, ala nush ce ala nush cum, honey cutare. Stati si voi mai deoparte. Incercati sa evitati conflictele nu sa va bagati in ele la fiecare ocazie.@out, la servici :(atata timp cat am dreptate nu. adica cum frate sa spuna unu smf pe mainchat si sa nu se ia nici o masura ca de fapt omu ala "vorbea cu mobii"? cum sa vina unu sa faca pk pe mine pe spotul meu si sa ramana nepedepsit ? a.. eu sunt cel mai mare infractor de pe linkmania.. am dupat.. pentru mine nu se aplica regulamentul nu?da bine,e si greseala mea ca ma distrez cu ei...hai ca o las mai moale,sa vdm ce se intampla..oricum e degeaba,dar in fine.iti dai seama cand fac o plangere pentru limbaj,ks sau pana mea pt orice, vine si replica unul destept "tu maaa,pai tu trebuia sa ai filtruuu,sa-ti blocheze toate conturile care ti le faci ,sa nu te mai lase sa intri pe forum " , sa mor de nu cateodata imi vine sa le zic cateva vorbe de duh la cat de idioti si inapti sunt unii...si stii ce ma deranjeaza cel mai mult , pup-in-cur-istii aia de le beta sau de pe 0.97 care cum ma vedeau "oo salut Garrone ,ce faci maaaaaaan" si acum ca le-am dat spitz si i-am refuzat,hop cum prind ocazia tipa de mama focului "jos duperii,filtru.alea alea "mai e genul alora care au vechime si sufera de ea,traiesc din amintiri si le e mai greu sa se adapteze la ce e acum,dar bineinteles cu orice ocazie comenteaza,dau replici care mai de care sa para mai interesanti..la dreaq am inceput sa fac analiza celor care ma critica,sa zicem asa :Din fine ,una peste alta,eu imi vad de ale mele,nu ma bag ca prostul in seama in topicul altor guilde, nu ma bag la plangeri decat atunci cand imi este mentionat numele sau cand e vb de o nelamurire cu unul din alianta si am ceva de adaugat in favoarea lui , dar restul ,toti ce au cu mine si cu boom ? sa fie INVIDIA aia asa de mare la toti,eu cred ca asta e si de aici pleaca tot.ai uitat sa mentionezi de categoria alora care nu stiu sa sparga un box of heaven, dar le place sa se sparga in aere pe la banati si sa arunce injectii in toate partilebai boomeey mai joaca mu?bineinteles :))Nu am zis ca nu, dar de fiecare data cand prindeti ocazia lansati un scandal. Nu mai raspundeti, lasatii sa vorbeasca, daca o sa se vada nebagati in seama o sa inceteze sigur.murdoc daca ar fi sa deschid gura si sa-mi exprim parerea la replica ce mi-ai dat-o tu acuma, ar insemna sa jignesc o mare parte din prietenii care ii am, chiar daca e adevarat ce zic eu. poate o sa avem ocazia sa vb in particular si o sa iti explic mai multe :)Stiu ca poate nu ne stim prea bine ... da io nu inteleg si nu-i vad faima la postatul sa vada toata lumea ... si daca ar fi sa faca careva print ... ar lua suspend. Eu si nici HH nu cauta asa ceva ... ca puteam de ceva vreme ... noi incercam sa re-aducem zilele bune ... sa jucam din placere si cu drag ... nu cu gand rau si din scarba ... si sa ne tachinam. Ok ... exista WAR, SOCCER ... de aia sunt facute ... da-n rest ... armonia s-a dus ... iei PK chiar daca esti in trecere ... aseara unul ma facut kkt ... nu i-am raspuns cu aceeasi moneda ... a mai venit inapoi a incercat sa ma ucida ... si l-am trantit de pamant, am facut PK in apararea mea.Va rog io foarte frumos ... lasati deoparte orgoliile ... ca asa frumos ne-ntelegeam pe BD-ul si versiunea trecuta ... acuma nu stiu ce s-a intamplat ... e din ce in ce mai rau ...cand ii vezi ma nene ca in fata te saluta "sal boom, ce faci boss" si pe la spate striga "JOS DUPERII FILTRUU" alea alea.. cum e? da recunosc. am dupat. si? am fost pedepsit pentru asta. dar daca ma saluti zilnic cand ma vezi, si incerci sa fim prieteni, nu ma arde pe la spate! nu-mi plac curvele.
Lucian Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ma reapuc si eu...sa va pot face pe la spate, doggy style :>
Guest Sadi022002 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Sa cante maneauaaaaaaaaaaaa , Zile Gutzaaaaa ,Fara nr Fara nr :))
Guest Sadi022002 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Cam liniste aici si nu imi place :|Activitateeeeeeeeeeeeeeeeee ,TrezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBamos amigossss :bananadance2: baila baila
Guest Kamikaze Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Cam liniste aici si nu imi place :|Activitateeeeeeeeeeeeeeeeee ,TrezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBamos amigossss :bananadance2: baila bailavamos*
Guest Sadi022002 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 vamos*Ai dreptate in felul tau ,Vamos -corect Bamos -Corect e spaniola si catalana :*ee la naibanu dormi camatare =)))
garrone21 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 m-a trezit Ioana..ba si ce bine dormeam..hai afk sunt cu sefa :P
Guest Kamikaze Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ai dreptate in felul tau ,Vamos -corect Bamos -Corect e spaniola si catalana :*enu dormi camatare =)))se aude b, e v. trust me, doar stau cu o "spanioloaica" de mana, ce naiba
Guest Sadi022002 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 se aude b, e v. trust me, doar stau cu o "spanioloaica" de mana, ce naibaVale benga :-j
MurDoc Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Eu nu am zis ca ai sau nu ai dreptate.adica cum frate sa spuna unu smf pe mainchat si sa nu se ia nici o masura ca de fapt omu ala "vorbea cu mobii"?Uite asta e primul lucru cu ce ar trebui sa incepeti. Nu va mai uitati dupa altii. Am vazut reevaluarea lui Tsu_Xing. Ai facut reevaluare fiindca nu a luat ala suspend. Si daca ar lua care-i faza? Castigi ceva? Primesti ceva? Da, "ura" din partea lui si nimic mai mult. Da stiu o sa vii cu chestia, "ce.. eu daca eram in locul lui luam suspend lalala". Hai sa asteptam pana vei fi tu in situatia lui si apoi faci reevaluare. Asta nu inseamna ca mergi si faci pk pe unu si te astepti sa nu primesti suspend. Ce vreau eu sa zic e ca daca ati sta putin mai retrasi si nu ati raspunde tuturor provocarilor ar fi mult mai bine.
Guest Sadi022002 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 opaaa s-a trezit printzesa :))shhh ca e pe treaba :)) da la vasle
-=boomeey=- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Eu nu am zis ca ai sau nu ai dreptate.Uite asta e primul lucru cu ce ar trebui sa incepeti. Nu va mai uitati dupa altii. Am vazut reevaluarea lui Tsu_Xing. Ai facut reevaluare fiindca nu a luat ala suspend. Si daca ar lua care-i faza? Castigi ceva? Primesti ceva? Da, "ura" din partea lui si nimic mai mult. Da stiu o sa vii cu chestia, "ce.. eu daca eram in locul lui luam suspend lalala". Hai sa asteptam pana vei fi tu in situatia lui si apoi faci reevaluare. Asta nu inseamna ca mergi si faci pk pe unu si te astepti sa nu primesti suspend. Ce vreau eu sa zic e ca daca ati sta putin mai retrasi si nu ati raspunde tuturor provocarilor ar fi mult mai bine.o sa iti explic mai multe alta data si nu in scris :)shhh ca e pe treaba :)) da la vaslemuri-i-ar la intrare :rofl2:
dev Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 cand ii vezi ma nene ca in fata te saluta "sal boom, ce faci boss" si pe la spate striga "JOS DUPERII FILTRUU" alea alea.. cum e? da recunosc. am dupat. si? am fost pedepsit pentru asta. dar daca ma saluti zilnic cand ma vezi, si incerci sa fim prieteni, nu ma arde pe la spate! nu-mi plac curvele.Aici ma confunzi :) ... poti sa faci dupe sau daca ai facut, eu iti zic felicitari ... eu nu stiam face. Ii treaba voastra daca nu-nghitzitzi o guilda din cauza unui om ... atata am avut de spus.Un week-end minunat sa aveti!
-=boomeey=- Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Aici ma confunzi :) ... poti sa faci dupe sau daca ai facut, eu iti zic felicitari ... eu nu stiam face. Ii treaba voastra daca nu-nghitzitzi o guilda din cauza unui om ... atata am avut de spus.Un week-end minunat sa aveti!iar intelegi numai ce vrei tu:) eu nu atac o guilda intreaga daca numai o persoana mi-a facut rau. si aici ma refer strict la neamzzu si tsu. daca am ceva personal cu ei o am doar cu ei, nu cu toata guilda. niciodata n-am degenerat de la scandaluri personale in scandaluri de alianta sau guilda. chestia e ca la voi am intalnit chestia asta. daca numa eu si garrone am dupat, toti din alianta sunt duperi. la fel iti doresc si tie ;)@@first on page :D iar e liniste aici? >:)sakal tu unde dai cu stafu? :))
garrone21 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 o sa iti explic mai multe alta data si nu in scris :)muri-i-ar la intrare :rofl2:stati-ar in gat :Psakal tu unde dai cu stafu? :)) iar n-ai spot ma ? =))va injur sa mor eu,chiar nu am voie sa ma dezvirginez si eu ,ce naiba ,am cinspe ani , douazeci de cosuri pe fatza si nu numai am facut la giocco di mano de mi-au sarit capacele,incercam si eu cu o fata de cauciuc acum...vai dar ce gust are plasticul ba neneeeeeee,bleah..cred ca-i dau cu parfum ceva si ma uit la poza cu Palmela .. hai afeca , fac love , frichi frichi alea aleaHUSTLE HUSTLE HUSTLEPFFF s-a spart papusa ,rpd o vulcanizare in Militari care stii ?
Jack Daniel Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Fugi repede pe centura poate mai gasesti ceva acolo :)) PS:de 1 mai sunt inchise vulcanizarile