Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

neatza radule :)) la naiba ,sa vad ce fac. eu cam stau de paza pe acasa , sunt singur si am animalele care ma obliga sa stau in zona , zici c m-am angajat de 1 mai...la 7 dim si 7 seara scoase la plimbare si maica-mea se dixtreaza tot week-end-ul in poiana. m-am scos de 1mai :D

Posted

neata

@dane, n-are rost sa continuam, fiecare o tine pe a lui, eu doar am zis asa, nu am obligat pe nimeni

@bine ca nu mergeti la servici de 1 mai, ca mine :)

Posted

mda,nasol MD ,lasa-l pe dan stii ca e capos,i-am zis si eu de nenumarate ori ca nu e loc cateodata dar in fine,e alegerea lui... are dreptate de cele mai multe ori,daca o iei logic si corect dar nu are ce face daca cineva ii tot inchide gura in speranta ca se va plictisi.

Posted

mda,nasol MD ,lasa-l pe dan stii ca e capos,i-am zis si eu de nenumarate ori ca nu e loc cateodata dar in fine,e alegerea lui... are dreptate de cele mai multe ori,daca o iei logic si corect dar nu are ce face daca cineva ii tot inchide gura in speranta ca se va plictisi.

Da ma, da m-am saturat sa va tot vad pe plangeri si banati. Sa vad prin joc boomeey face, garrone drege, ala nush ce ala nush cum, honey cutare. Stati si voi mai deoparte. Incercati sa evitati conflictele nu sa va bagati in ele la fiecare ocazie.

@out, la servici :(

Posted

da bine,e si greseala mea ca ma distrez cu ei...hai ca o las mai moale,sa vdm ce se intampla..oricum e degeaba,dar in fine.

iti dai seama cand fac o plangere pentru limbaj,ks sau pana mea pt orice, vine si replica unul destept "tu maaa,pai tu trebuia sa ai filtruuu,sa-ti blocheze toate conturile care ti le faci ,sa nu te mai lase sa intri pe forum " , sa mor de nu cateodata imi vine sa le zic cateva vorbe de duh la cat de idioti si inapti sunt unii...

si stii ce ma deranjeaza cel mai mult , pup-in-cur-istii aia de le beta sau de pe 0.97 care cum ma vedeau "oo salut Garrone ,ce faci maaaaaaan" si acum ca le-am dat spitz si i-am refuzat,hop cum prind ocazia tipa de mama focului "jos duperii,filtru.alea alea "

mai e genul alora care au vechime si sufera de ea,traiesc din amintiri si le e mai greu sa se adapteze la ce e acum,dar bineinteles cu orice ocazie comenteaza,dau replici care mai de care sa para mai interesanti..

la dreaq am inceput sa fac analiza celor care ma critica,sa zicem asa :D

in fine ,una peste alta,eu imi vad de ale mele,nu ma bag ca prostul in seama in topicul altor guilde, nu ma bag la plangeri decat atunci cand imi este mentionat numele sau cand e vb de o nelamurire cu unul din alianta si am ceva de adaugat in favoarea lui , dar restul ,toti ce au cu mine si cu boom ? sa fie INVIDIA aia asa de mare la toti,eu cred ca asta e si de aici pleaca tot.

Posted

Un mic post pentru Garrone ...

Invidia e in tine! Sti de ce? Uita-te la ce a fost si gandeste-te la ce va veni!

@MurDoC ... jos palaria ca e un om care mai gandeste lucid si nu si-a luat lumea-n cap ... cu toate ca el e peste noi ... e Asistent, e shef peste noi ... da sti cum e ... ar trebui sa-i ascultati sfaturile!

Posted

Nu am zis ca nu, dar de fiecare data cand prindeti ocazia lansati un scandal. Nu mai raspundeti, lasatii sa vorbeasca, daca o sa se vada nebagati in seama o sa inceteze sigur.

Posted

Stiu ca poate nu ne stim prea bine ... da io nu inteleg si nu-i vad faima la postatul sa vada toata lumea ... si daca ar fi sa faca careva print ... ar lua suspend. Eu si nici HH nu cauta asa ceva ... ca puteam de ceva vreme ... noi incercam sa re-aducem zilele bune ... sa jucam din placere si cu drag ... nu cu gand rau si din scarba ... si sa ne tachinam. Ok ... exista WAR, SOCCER ... de aia sunt facute ... da-n rest ... armonia s-a dus ... iei PK chiar daca esti in trecere ... aseara unul ma facut kkt ... nu i-am raspuns cu aceeasi moneda ... a mai venit inapoi a incercat sa ma ucida ... si l-am trantit de pamant, am facut PK in apararea mea.

Va rog io foarte frumos ... lasati deoparte orgoliile ... ca asa frumos ne-ntelegeam pe BD-ul si versiunea trecuta ... acuma nu stiu ce s-a intamplat ... e din ce in ce mai rau ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...