chaserz Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :crazy2: :crazy2: :crazy2::DMAGE: :DMAGE: :DMAGE:
Guest DjStyLe Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 sall sunt un jucator de Mu online am jucat si vers 97d+99items si am reintart pe s1 si dupa sa refacut s2 as dori si eu sa ma alatur guild-ului H0ney . Character: MG..Name: DjStyLe..RR:0...Items: Legendary set;2 staff ... cam asta e characterul meu ... as dori sa ma alatur comunitati H0ney deoarece am nevoie de guild pt ca nu am cu cn vorbi ... glumi si as vrea sa fac prieteni noi :D....nu am preferinte la party....respect pe cei din guild si la randu meu pot fi si eu respectat.....incerc sa aj cu haine jwl sign joc daca am si daca pot ......ce sa mai zic sper sa fiu primit ....:D :cool2: Spoor all
Guest -=Lapusneanu=- Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 sall sunt un jucator de Mu online am jucat si vers 97d+99items si am reintart pe s1 si dupa sa refacut s2 as dori si eu sa ma alatur guild-ului H0ney . Character: MG..Name: DjStyLe..RR:0...Items: Legendary set;2 staff ... cam asta e characterul meu ... as dori sa ma alatur comunitati H0ney deoarece am nevoie de guild pt ca nu am cu cn vorbi ... glumi si as vrea sa fac prieteni noi :D....nu am preferinte la party....respect pe cei din guild si la randu meu pot fi si eu respectat.....incerc sa aj cu haine jwl sign joc daca am si daca pot ......ce sa mai zic sper sa fiu primit ....:D :cool2: Spoor allstai sa vedem daca bate steaua ....si apoi vei putea avea un raspuns avizat ..:P
Guest MosCr4ciun Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 al dreq erohim , astazi sunt obosit dar maine knd vin de la scoala ii crap capu X(
l33tsk33t Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 BAAAAAAAAAA WTF ne-au unit topicurile ? :wub:MY PAGE
l33tsk33t Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 VA IUBESC BAprimele 2 usere cu cele mai multe postari in topic sunt ale mele :DAs vrea sa le multumesc pantalonilor mei care m-au sustinut pana acum :tiphat: